Sony prezintă inovații în domeniile audio, foto, TV și mobile la IFA 2017

Sony prezintă noile inovații din domeniile audio, foto, TV și mobile la IFA 2017

Sony Corporation va prezenta cele mai recente produse la târgul IFA din Berlin, Germania, care va începe vineri, 1 septembrie.

În cadrul conferinței de presă Sony care a avut loc astăzi, înainte de începerea oficială IFA, Shigeru Kumekawa, președintele Sony Europe, a prezentat cele mai noi produse audio ale companiei.

„Continuăm să livrăm utilizatorilor produse revoluționare, care rezonează emoțional cu aceștia, Sony poziționându-se astfel drept ultima variabilă între clienții noștri și experiențele pe care aceștia le caută. Obținem o creștere constantă a profitului pe segmentul produselor electronice în Europa, datorită concentrării pe o piață cu valoare adăugată mare și bine poziționată atât pentru restul anului 2017, cât și în perioada următoare” a declarat Kumekawa Hideyuki.

Furumi, EVP, Global Sales Marketing, Sony Mobile Communications Inc. a prezentat cele mai noi modele de smartphone-uri din seria Xperia TM X. Un material video din cadrul conferinței de presă poate fi văzut aici.

Principalele produse prezentate

Audio & TV / Smart Home


 

Sony a prezentat în cadrul conferinței cele mai noi modele de căști stereo wireless Hi-Res, dotate cu funcție de anulare a zgomotului, succesoarele modelului MDR-1000X, care a fost anunțat la IFA 2016 și s-a bucurat de
o foarte bună apreciere. Trei noi modele de căști vor fi lansate: modelul WH-1000XM2 cu bandă pentru cap, WI-
1000X cu bandă în spatele gâtului, și modelul de căști wireless WF-1000X. Fiecare dintre aceste trei modele 8 din seria 1000X oferă un nivel ridicat de anulare a zgomotului pentru căști cu Bluetooth.

Acestea sunt echipate, în premieră mondială 9, cu funcția „Adaptive Sound Control, care recunoaște acțiunile utilizatorului și activează sau dezactivează automat funcția de anulare a zgomotului, în funcție de momentul utilizării. Clienții pot alege unul dintre cele trei modele, care elimină astfel inconvenientul de a da mereu jos căștile pentru a ajusta volumul, permițând în schimb utilizatorilor să aibă parte de o experiență audio de înaltă calitate.

De asemenea, vor fi expuse și noile căști Sony h.ear, disponibile într-o gamă nouă de culori pentru a se potrivi
oricărui stil. Culorile se potrivesc și produselor recent lansate Sony, XperiaTM și Walkman, oferind o varietate de combinații de nuanțe.

Sony a anunțat și lansarea în Europa a noii serii de televizoare 4K de 77 inchi OLED BRAVIA A1. Noua serie oferă o experiență vizuală remarcabilă, datorită procesorului unic X1 TM Extreme 4K HDR de la Sony, dar și datorită tehnologiei Acoustic Surface TM , care determină vibrarea display-ului și permite transmiterea sunetului direct din ecranul televizorului.

La stand, Sony va demonstra experiența 4K HDR prezentând seriile 4K LCD BRAVIA XE94 / XE93 echipate cu X1 Extreme, împreună cu PlayStation4 Pro (PS4 Pro) și alte produse cu tehnologie 4K HDR. Vizitatorii vor putea experimenta imagini și sunete realiste și puternice, la calitate 4K HDR și Dolby Atmos, prin intermediul player-ului Sony UBP-X800 Ultra HD Blu-rayTM și bara de sunet HT-ST5000.

De asemenea, Sony va prezenta prima boxă wireless cu Google Assistant încorporat, modelul LF-S50G, care va fi disponibilă pe piețele din Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Franța etc., și care permite utilizatorilor să se bucure de muzică de înaltă calitate și sunet la 360 ​​de grade din orice colț al camerei. Funcția „Gesture Control” permite reglarea volumului sau trecerea la următoarea melodie fără a atinge direct boxa, ci mișcând pur și simplu mâna în apropiere. Datorită conformității cu standardul IPX3 JIS 10, care certifică rezistența la stropire, boxa LF-S50G este potrivită pentru utilizare chiar și în bucătărie și reflectă angajamentul Sony față de calitatea audio și ușurința în utilizare. În plus, modelele BRAVIA vor integra funcția Google Assistant.

Vorbind cu asistentul Google al telecomenzii pentru LF-S50G sau BRAVIA, puteți iniția redarea audio sau video, puteți ține pasul cu cele mai recente știri și puteți controla dispozitivele audio, luminile și alte dispozitive IoT conectate prin wi-fi care funcționează cu Google Assistant.

În cadrul evenimentului va avea loc, de asemenea, o demonstrație a unei case inteligente, centrată pe gama Sony de produse interconectate audio și video de înaltă calitate. Această demonstrație va prezenta moduri diferite de utilizare pentru modelele LF-S50G, BRAVIA și alte produse Sony, alături de dispozitive compatibile de la alte companii. Vor fi prezentate diverse exemple de potențiale experiențe ale utilizatorilor, inclusiv redarea muzicii în mai multe încăperi precum în sufragerie și bucătărie, dar și căutarea și afișarea informațiilor despre rețete și
restaurante prin intermediul BRAVIA.

Începând cu data de 31 august 2017. Potrivit studiului realizat de Sony Corporation, măsurat conform instrucțiunilor conforme cu JEITA. Pentru piața căștilor cu bandă pentru cap, bandă în spatele gâtului și wireless cu funcție de anulare a zgomotului.

Camera foto ultra-compactă RX0

sony

Camera foto RX0 continuă să ofere funcționalități de ultimă generație specifice seriei RX, adăugând un design robust și rezistență la apă într-un corp ultra-compact. Aceste specificații permit captarea de fotografii și de video de calitate în orice condiții, inclusiv pe ploaie, în apă, în medii dominate de nisip și praf sau în scenarii în care se aplică forță asupra corpului camerei. De asemenea, RX0 dispune de funcția de înregistrare super slow motion care permite captarea și redarea momentelor importante într-un mod spectaculos.

Camera poate fi folosită în scenarii clasice sau poate fi cuplată cu alte camere, pentru a obține fotografii din mai multe unghiuri. Soluțiile care implică mai multe unități pot fi obținute prin conectare wireless, pentru mai multă flexibilitate, sau prin conectare prin cabluri, pentru un plus de fiabilitate.

RX0 dispune de un senzor de imagine Exmor RSTM CMOS 1.0-type de 15.3 MP și de un obiectiv fix wide ZEISS Tessar T* 24mm F4, care permit captarea de imagini de rezoluție înaltă. Camera rezistă la scufundare în apă până la 10 metri adâncime, este rezistentă la șocul căderii de până la 2 metri și poate suporta aplicarea unei presiuni de până la 200kgf/2000N.

Telefoane inteligente Xperia TM


 

Sony Mobile Communications a anunțat lansarea a trei noi smartphone-uri: Xperia XZ1 și Xperia XZ1 Compact din categoria ”vârf de gamă” și Xperia XA1 Plus în gama de mijloc. Toate modelele vor fi disponibile la nivel mondial începând cu toamna anului 2017.

Xperia XZ1 încorporează o serie de caracteristici premium prin utilizarea tehnologiilor avansate Sony, inclusiv cel mai recent sistem cameră foto Motion Eye, cu afișaj Full HD HDR și Hi-Res Audio.

O nouă caracteristică revoluționară este 3D Creator, soluția in-house unică a Sony Mobile pentru scanarea rapidă și ușoară a obiectelor 3D. Există multe variante prin care utilizatorii se pot bucura de funcționalitatea 3D Creator, cum ar fi crearea unui avatar în opțiunile de efecte AR ale aparatului foto, setarea unei imagini de fundal live, partajarea unui autocolant 3D pe social media cu prietenii sau trimiterea către o imprimantă 3D pentru a obține un suvenir memorabil.

Xperia XZ1 Compact integrează puterea Xperia într-o formă de mici dimensiuni, cu un display de și caracteristici premium, inclusiv camera Motion Eye, Hi-Res Audio, 3D Creator inovator și, de asemenea, dispune de o nouă cameră frontală superangulară care extinde câmpul vizual la 120 de grade.

Atât Xperia XZ1 cât și Xperia XZ1 Compact beneficiază de cele mai recente platforme Mobile Qualcomm Snapdragon 835 pentru conexiuni de Internet de mare viteză 15 , care oferă un plus de viteză și eficiență.

Noul Xperia XA1 Plus dispune de o cameră principală de 23 MP, ecran de 5,5" Full HD și performanță audio impresionantă. În plus, bateria nu se va descărca complet pe toată durata zilei datorită capacității mari, de 3430 mAh.

Proiectoare 4K Home Cinema

Sony își va extinde gama de proiectoare home cinema 4K HDR, lansând trei noi modele care integrează panourile unice 4K SXRD 16. Proiectorul VPL-VW760ES, cu un design compact 17, Xperia XZ1 dispune de o sursă de lumină laser încorporată și reproduce imagini la o calitate și un contrast superioare, care le permit utilizatorilor să se bucure de imagini la o calitate 4K HDR, chiar și în cele mai întunecate și luminoase medii.

De asemenea, va fi lansat modelul VPL-VW360ES, echipat cu o funcție de reglare a calității imaginii pentru a se potrivi diferitelor tipuri de vizionare de conținut și modelul VPL-VW260ES cu un raport cost-performanță ridicat, care le permite utilizatorilor să se bucure de imagini realiste la calitate 4K HDR.

Programul de accelerare Sony

Sony va prezenta mai multe produse și servicii lansate datorită Programului de accelerare (SAP), cum ar fi platforma de jucării toio TM și soluțiile de birou inteligente Nimway, aceasta fiind prima companie prezentată de SAP Europe 18 . Nimway folosește tehnologia unică de poziționare indoor Sony și le permite utilizatorilor cu smartphone-uri preînregistrate cu Bluetooth activat să vadă rapid locația următoarei lor întâlniri, prin apropierea de un dispozitiv situat în sala de ședință. De asemenea, utilizatorii pot vedea disponibilitatea sălilor de ședință și locația colegilor lor prin utilizarea unei aplicații smartphone. Serviciul crește eficiența operațională și
productivitatea angajaților și va fi disponibil în întreaga Europă.

Jocuri și servicii de rețea

PlayStationVR (PS VR), un sistem de realitate virtuală care duce sistemul PlayStation 4 la un nou nivel de imersiune, va fi prezentat la standul Sony. Vizitatorii vor putea să se bucure de o largă diversitate de conținut VR, inclusiv jocul Farpoint, în care jucătorii pot folosi controller-ul PS VR Aim Controller pentru a lupta împotriva unui atac violent al unor forme de viață inamice într-o lume extraterestră și pentru a-și găsi drumul înapoi acasă.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.