Canon mirrorless: M100 – surprindeți povești la calitate incredibilă

Canon Europe, liderul mondial în domeniul soluţiilor de imagine, lansează astăzi modelul EOS M100. Acest aparat foto mic, elegant şi dotat cu tehnologia EOS promite imagini de calitate deosebită.

Perfect pentru a fi purtat mereu asupra dumneavoastră, designul compact şi elegant al modelului EOS M100 vă permite să surprindeţi în mod spontan momente de zi cu zi dar şi poveşti de viaţă. Gama de filtre creative a aparatului foto şi conectivitatea wireless vă permit să realizaţi imagini extraordinare şi să le încărcaţi direct pe mediile de socializare în doar câteva secunde.

Daţi frâu liber creativităţii

EOS M100 este aparatul foto ideal pentru a vă ajuta să vă exprimaţi viziunea creativă şi să treceţi la un alt nivel în domeniul fotografiei. Vă va fi foarte uşor să învăţaţi să folosiţi noul dumneavoastră aparat foto, datorită ecranului intuitiv şi filtrelor creative cu care este dotat modelul EOS M100, aşa că trecerea de la folosirea telefonului inteligent la folosirea unui aparat foto va fi foarte uşoară. Procesul de familiarizare cu setările aparatului foto a fost simplificat cu ajutorul ghidului pe ecran, aşadar, fie că doriţi să estompaţi fundalul sau să luminaţi mai mult un subiect, EOS M100 vă va oferi posibilitatea de a realiza imagini cu aspect profesional care vor rezista în timp.

Dacă faceţi o transmisie pe vlog sau dacă faceţi un selfie într-un loc ce trebuie neapărat menţionat, ecranul rabatabil şi modul selfie cu care este dotat modelul EOS M100 sunt ideale pentru ca planurile dumneavoastră să reuşească de la prima încercare. Modul de netezire al pielii poate fi folosit la cinci niveluri diferite, pentru o strălucire mai intensă, fotografiile dumneavoastră având parte de un finisaj perfect, fie că folosiţi modul selfie sau că faceţi o fotografie prietenilor dumneavoastră.

Calitate înaltă, design compact

Deşi este un aparat foto cu un design compact, veţi beneficia de cea mai nouă tehnologie specifică aparatelor foto profesionale din gama high-end. Aparatul foto porneşte cât ai clipi, aşa că veţi putea surprinde un moment efemer imediat ce acesta vă atrage atenţia. Cu EOS M100, niciodată nu va fi nevoie să faceţi compromisuri în ceea ce priveşte calitatea. Fie că fotografiaţi în condiţii de lumină redusă sau în lumina soarelui, aparatul va face fotografii clare, în culori intense, mai bune decât orice fotografie realizată până acum. Acum veţi putea face cu uşurinţă fotografii şi filme de o precizie impecabilă, chiar şi atunci când este vorba de imagini în mişcare.

Uşor de utilizat

Instrucţiunile simple de pe ecran vă vor ajuta să vă familiarizaţi cu modurile şi setările de fotografiere, pentru a putea reda în fotografii reuşite experienţele dumneavoastră. Datorită ecranului tactil intuitiv prevăzut cu comenzi asemănătoare cu ale telefonului inteligent, aparatul foto va fi şi mai uşor de utilizat. Puteţi să revizualizaţi imaginile şi chiar să măriţi sau să micşoraţi cu ajutorul zoom-ului, în modul de redare, printr-un simplu gest cu degetele.

Asortaţi-vă aparatul cu stilul

Disponibil în nuanţe de negru, alb şi gri, cu posibilitatea de a alege dintre nouă culori de husă, astfel încât vă puteţi asorta aparatul foto preferinţelor dumneavoastră. Fie că preferaţi un aspect negru, elegant sau o nuanţă intensă de turcoaz, puteţi combina husele astfel încât aparatul dumneavoastră foto să iasă în evidenţă. Adăugaţi-i un şnur, pentru a-l putea purta pe umăr sau la gât şi pentru a-l putea folosi uşor şi în siguranţă atunci când sunteţi la plimbare. Aveţi la îndemână numeroase huse şi şnururi pentru a crea orice design doriţi.

canon

Rămâneţi conectaţi

Acum este foarte uşor să vă încărcaţi fotografiile pe Instagram şi Facebook cu ajutorul conectivităţii Wi-Fi şi Bluetooth. Când vă conectaţi, vă puteţi transfera imaginile direct în telefon cu ajutorul aplicaţiei Canon Camera Connect disponibilă pentru dispozitivele iOS şi Android fără a fi nevoie să atingeţi aparatul foto. Acest tip de conectivitate are ca avantaj faptul că puteţi face foarte uşor copii de rezervă pentru toate fotografiile şi filmele în Cloud, dacă aveţi nevoie, imediat ce aţi făcut setările de Wi-Fi; aşadar, nu mai este cazul să vă îngrijoraţi că v-aţi putea pierde cele mai bune amintiri.

Compatibilitate cu toate nevoile dumneavoastră

Pentru modelul EOS M100, puteţi alege ce obiectiv doriţi, în funcţie de ceea ce doriţi să fotografiaţi. Fie că fotografiaţi peisaje sau potrete, puteţi schimba obiectivele în funcţie de nevoile dumneavoastră. Asemenea aparatului, şi obiectivele din gama EOS M sunt mici şi uşoare, aşa că nu veţi avea impedimente să începeţi o nouă aventură. Pentru şi mai multe opţiuni, puteţi accesa întreaga gamă de obiective EF și EF-S folosind un adaptor de montură şi veţi putea schimba cu uşurinţă obiectivele când veţi avea mai multă experienţă.

Acest aparat foto modern, de calitate, vă permite să surprindeţi lumea în moduri noi, uimitoare. Ducând fotografierea de zi cu zi la un nou nivel, filtrele creative ale EOS M100 şi imaginile de calitate deosebită surprinse sunt o dovadă că fiecare fotografie făcută poate fi postată fără îndoială pe contul dumneavoastră de Instagram. EOS M100 este aparatul foto care poate crea amintiri pe viaţă în nuanţe superbe, pe care apoi să le împărtăşiţi cu familia şi prietenii. Designul său uşor şi compact îl face instrumentul ideal cu ajutorul căruia puteţi surprinde mereu noi poveşti.

  • Trebuie să folosiţi un sistem de operare iOS 8.4 (sau o versiune ulterioară) sau Android 5.0 (sau o versiune ulterioară)
  • Obiectivele şi adaptorul pentru montură trebuie achiziţionate separat

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.