DJI Spark – update de firmware

Postat de: F64 F64

Un nou firmware pentru DJI Spark este acum disponibil.

Când utilizatorii vor accesa aplicația DJI GO 4, cei ce au acces la internet vor putea să descarce noul update de firmware pentru drona și bateria lor. Noul update poate fi descărcat și de pe aplicația pentru Desktop, DJI Assistant 2. Utilizatorii de DJI Spark ar trebui să facă acest update înainte de data de 1 septembrie. Acest update este important deoarece va maximiza siguranța zborului în așa fel încât posesorii de drone DJI Spark să se bucure cât mai mult de experiență.

De asemenea, noul Firmware ajută sistemul bateriei pentru a optimiza puterea acesteia în timpul zborului. Update-ul va adăuga și suport pentru a face DJI Spark compatibil cu ochelarii DJI și va optimiza funcția PalmLaunch pentru o mai bună stabilitate după ridicarea de la sol, plus o acuratețe îmbunătățită a controalelor din modul QuickShot Dronie și sporirea compatibilității telecomenzii după sincronizarea cu noul firmware.

dji spark

Dacă update-ul nu este făcut până în data de 1 septembrie, DJI Spark nu va putea să se ridice de la sol. DJI au decis că acest lucru este necesar pentru a maximiza siguranța zborului și fiabilitatea produsului, pe care le consideră priorități de top. Update-ul de Firmware de la sfârșitul acestei luni, vine după cel cu noi caracteristici și opțiuni la începutul lunii august pentru Spark, pentru a întări legătura între foto și video cu îmbunătățiri, incluzând un gest nou pentru a porni și opri înregistrarea video și opțiuni noi QuickShot video pentru un control mai cinematic.


Produse folosite
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top