Back to Photo School la F64 – te așteptăm pe la noi!

Septembrie bate la ușă, la fel și agitația dinainte de începerea școlii. Rechizitele au început să umple rafturile magazinelor, vitrinele ne îndeamnă și ele să ne pregătim de școală, copacii încep să-și piardă frunzele și vremea dă și ea semne că, ușor, ușor, toamna câștigă teren. La fel și tehnologia, care astăzi joacă un rol din ce în ce mai important, iar influența ei în permietrul școlii este tot mai mare.

Dacă în urmă cu ceva timp puteam doar visa la unele dintre accesoriile și gadgeturile care astăzi sunt indispensabile pentru studiu și viața de școlar, în prezent, a te ajuta de tehnologie și a o pune în slujba proiectelor, referatelor și temelor de casă este un lucru absolut firesc.

În plus, este și momentul să îți pregătești aparatul foto, dacă ai copii sau prieteni care sunt părinți, aceasta fiind o ocazie bună de a captura momente pline de emoție și amintiri frumoase pentru mai târziu.

La F64, fie că ești în căutare de gadgeturi pentru noul an școlar sau te gândești cum ai putea imortaliza cât mai bine prima zi de școală, e locul potrivit să fii!

Te așteptăm în această perioadă cu promoții la baterii externe, acumulatori, telefoane, carduri de memorie dar și la aparatele Fujifilm Instax, pentru amintiri și mărturii inedite din prima zi de școală.

Iar cele mai reușite cadre merită printate măcar 10×15, nu-i așa?. Poți decora apoi peretele de lângă biroul celui mic. Își va aminti cu plăcere de școală și va avea energie pozitivă pentru teme.

Descoperă toate ofertele Back to Photo School de la F64 AICI.

În ceea ce privește sfaturile foto, găsești mai jos o serie de articole utile:

Back to school – idei pentru fotografii reușite

7 Sfaturi despre cum să fotografiezi copii la început de an şcolar!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.