Sony prezintă cele mai bune obiective pentru peisaje uimitoare

Sony prezintă două obiective care sunt potrivite pentru imagini impresionante de peisaj, având zoom superangular, înaltă rezoluție și focalizare automată rapidă.

Aceste obiective superangulare vă permit să surprindeți subiectele în cele mai creative modalități. De la peisajele impresionante și până la interioarele uimitoare, obiectivele superangulare vă oferă perspective absolut noi de a vă exprima ca fotografi.
Sunt excelente pentru capturarea unor detalii superbe și o alegere extraordinară pentru fotografiile de peisaj. Vă oferă o rezoluție uimitoare și o focalizare automată rapidă și precisă.

sony
(c) Ole C. Salomonsen – Ambasador al imaginilor Sony

Surprindeți fiecare detaliu cu obiectivul Sony SEL1018, 10-18mm (APS-C)

Transformați o priveliște superbă într-o fotografie incredibilă cu obiectivul SEL1018. Acestui zoom cu unghi superangular îi plac scenele splendide, așa cum vă plac și vouă.

Vedeți altfel lumea când realizați fotografii cu un obiectiv Sony. Tehnologia producătorului reduce distorsiunea obiectivului, imaginile au mai mult contrast și mai multă claritate.

Beneficiați și de un control mai rapid și mai sensibil al focalizării, grație elementelor mai subțiri și ușoare ca până acum ale obiectivului. În plus, cu SEL1018, 10-18mm veți descoperi și calitatea designului avansat.

sony
(c) Ole C. Salomonsen – Ambasador al imaginilor Sony

Realizați imagini fluide, fără neclarități

Mulți asociază stabilizarea de imagine doar cu teleobiectivele, însă dacă aveți un obiectiv superangular stabilizat, puteți realiza filme din mână cu o cursivitate deplină, ceea ce este perfect când filmați în interior unde pătrunde mai puțină lumină naturală.

Stabilizarea optică a imaginii SteadyShot din cadrul obiectivului asigură realizarea unor fotografii și filme fără neclarități, chiar și atunci când fotografiați sau filmați din mână.

sony
(c) Ole C. Salomonsen – Ambasador al imaginilor Sony

Imagini precise, de înaltă calitate

Inginerii care concep obiectivele superangulare au de-a face cu o serie întreagă de provocări, pentru a le asigura calitatea. Cele trei elemente asferice ale obiectivului reduc aberația asferică și distorsiunile, chiar și la diafragmă maximă. În plus, sticla cu dispersie extrem de scăzută reduce aberațiile cromatice pentru a avea o imagine clară chiar și la distanța focală de 10 mm.

Astfel, se obțin imagini cu precizie, de înaltă calitate și  cu un contrast puternic.

sony
(c) Ole C. Salomonsen – Ambasador al imaginilor Sony

Focalizare rapidă, agilă

Mecanismul de focalizare internă împiedică mișcarea monturii obiectivului, ceea ce înseamnă că dincolo de designul mai compact, are loc o focalizare automată mai rapidă și distanțe minime de focus reduse.

Surprindeți fiecare detaliu cu obiectivul Sony SEL1224G

Acest obiectiv de 12-24mm este un superangular compact, cu zoom ultra larg. Oferă cele mai mici distanțe focale dintre toate obiectivele cu montură E full-frame, cu o rezoluție uimitoare a obiectivului G Lens pe toată suprafața, la toate diafragmele. Este o alegere excelentă pentru fotografierea peisajelor dinamice și a arhitecturii. Mobilitatea și silențiozitatea sunt remarcabile,  iar focalizarea rapidă și precisă îl fac să fie ideal pentru realizarea filmelor și a fotografiilor.

sony
(c) Ole C. Salomonsen – Ambasador al imaginilor Sony

Ultra larg pentru expresivitate spațială dinamică

Acoperind cel mai larg interval disponibil dintre toate obiectivele cu montură E full-frame, zoomul FE 12-24 mm F4 G vă oferă un potențial expresiv fără precedent pentru peisaje, arhitectură și alte subiecte care necesită un unghi larg de cuprindere. Sistemul optic fin, cu unghi ultra larg, surprinde în întregime scenele cu perspective dinamice, la o calitate remarcabilă.

sony
(c) Ole C. Salomonsen – Ambasador al imaginilor Sony

Rezoluție excelentă pe toată suprafața și contrast superior

Patru elemente asferice și un design optic inovator reduc eficient aberațiile optice, iar elementul de sticlă Super ED (dispersie extrem de scăzută) și trei elemente de sticlă ED sunt amplasate strategic pentru a reduce aberația cromatică.

Acest lucru garantează o rezoluție excelentă pe toată suprafața, dar și claritatea în întreg intervalul de zoom și un contrast remarcabil.

sony
(c) Ole C. Salomonsen – Ambasador al imaginilor Sony

Focalizare automată rapidă și silențioasă pentru fotografii și filme

În timp ce viteza și precizia focalizării automate sunt esențiale pentru a surprinde rapid și a urmări eficient subiectul, funcționarea silențioasă este obligatorie la înregistrarea filmelor. Acest obiectiv dispune în interior de un mecanism avansat de focalizare, acționat de sistemul DDSSM de la Sony, pentru focalizare rapidă și precisă, dar și pentru funcționarea silențioasă și cursivă.

sony

Despre Ole C. Salomonsen

sony

Ole este Ambasador al imaginilor Sony și un celebru fotograf al peisajelor și luminilor arctice, desfășurându-și activitatea în zona arctică a Norvegiei.

Fotografiază în mod curent cu: Sony A7R, A7R Mark II, A7S, A7S Mark II, A77 Mark II și A99. Ole a realizat toate fotografiile din acest articol cu obiectivul Sony FE 12-24mm F/4 G.

sony
(c) Ole C. Salomonsen – Ambasador al imaginilor Sony

Ole a surprins acest cadru extraordinar, intitulat „Avanpostul”, la marginea satului Henningsvar din arhipelagul norvegian Lofoten, cu Sony A7RmkII și obiectivul Sony FE 12-24mm G 4. Este un exemplu reușit despre ceea ce poate face un fotograf creativ cu un obiectiv superangular extrem.

Unghiul ultra larg cuprinde întregul peisaj, inclusiv prim-planul cu drumul către case. Cerul întins și mohorât contribuie perfect la atmosfera acestei fotografii.

[products ids=1051631,125035702]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.