Expoziția „Geometrie”, realizată de grupul Back to White and Black

Postat de: F64 F64

Pe 19 august este Ziua Internațională a Fotografiei, iar cei de la RGB Photography au decis să o sărbătorească printr-o expoziție de fotografie alb-negru, având geometriile drept tematică.

Grupul Back to White and Black, constituit pe Facebook de către RGB Photography, și în care sunt bineveniți toți iubitorii de fotografie alb-negru, expune în perioada 19-28 august 2017, la Green Hours, lucrări cu tema Geometrie, realizate special pentru aniversarea pasiunii care i-a adus împreună.

Expun: Alexandru Corneanu, Andreea Doria Petre, Andreea Lacriceanu, Andreea Rau Neacsu, Dan Stanila, Dragoș Ștefan Marin, Florina Petrescu, Florina Ungureanu, Gabriela Pătrășcan, Ioana Adriana Apostol, Laura Pavaloaia, Lucian Râșnoveanu, Magda Fulger, Mihaela Tasulea, Monica Patrascoiu, Sorin Tudorică.

geometrie

Despre RGB Photography

RGB Photography își deschidea porțile în luna februarie 2008, cu primul curs de fotografie autorizat. Încă de la început și-au dorit un spațiu dedicat studiilor de imagine, explorarea marilor genuri fotografice, experimentarea de tehnici creative și abordari mai mult sau mai puțin obișnuite ale fenomenului foto, alături de cursanți. Entuziasmul și evoluția fiecărui participant i-a motivat să aducă mereu ceva nou: o temă surpriză, un proiect de grup, un concurs spontan, o ședință foto într-un loc deosebit.

În timp au observat că dimensiunea fenomenului fotografic îl face imposibil de cuprins într-un singur curs și ulterior cursului de Fotografie au lansat alte cursuri sau ateliere, fie pentru avansați, fie pe tematici dedicate cum ar fotografia alb-negru, Photoshop-ul, fotografia analog etc. Astăzi se gîndesc cu drag la absolvenții celor peste 100 de grupe care au parcurs workshopurile și cursurile RGB, și care explorează mai departe acest univers minunat, privit acum cu alți ochi. Aventura continuă.