Expoziția „Geometrie”, realizată de grupul Back to White and Black

Postat de: F64 F64

Pe 19 august este Ziua Internațională a Fotografiei, iar cei de la RGB Photography au decis să o sărbătorească printr-o expoziție de fotografie alb-negru, având geometriile drept tematică.

Grupul Back to White and Black, constituit pe Facebook de către RGB Photography, și în care sunt bineveniți toți iubitorii de fotografie alb-negru, expune în perioada 19-28 august 2017, la Green Hours, lucrări cu tema Geometrie, realizate special pentru aniversarea pasiunii care i-a adus împreună.

Expun: Alexandru Corneanu, Andreea Doria Petre, Andreea Lacriceanu, Andreea Rau Neacsu, Dan Stanila, Dragoș Ștefan Marin, Florina Petrescu, Florina Ungureanu, Gabriela Pătrășcan, Ioana Adriana Apostol, Laura Pavaloaia, Lucian Râșnoveanu, Magda Fulger, Mihaela Tasulea, Monica Patrascoiu, Sorin Tudorică.

geometrie

Despre RGB Photography

RGB Photography își deschidea porțile în luna februarie 2008, cu primul curs de fotografie autorizat. Încă de la început și-au dorit un spațiu dedicat studiilor de imagine, explorarea marilor genuri fotografice, experimentarea de tehnici creative și abordari mai mult sau mai puțin obișnuite ale fenomenului foto, alături de cursanți. Entuziasmul și evoluția fiecărui participant i-a motivat să aducă mereu ceva nou: o temă surpriză, un proiect de grup, un concurs spontan, o ședință foto într-un loc deosebit.

În timp au observat că dimensiunea fenomenului fotografic îl face imposibil de cuprins într-un singur curs și ulterior cursului de Fotografie au lansat alte cursuri sau ateliere, fie pentru avansați, fie pe tematici dedicate cum ar fotografia alb-negru, Photoshop-ul, fotografia analog etc. Astăzi se gîndesc cu drag la absolvenții celor peste 100 de grupe care au parcurs workshopurile și cursurile RGB, și care explorează mai departe acest univers minunat, privit acum cu alți ochi. Aventura continuă.

Despre grupul Back to White and Black

Au înființat acest grup ca o platformă de interacțiune între pasionații de fotografie alb-negru. Chiar dacă s-au întâlnit sau nu la cursurile RGB Photography, oricine este binevenit să participe la proiectele pe care grupul le propune.

În acest grup orice membru poate alege oricare dintre rolurile: simplu spectator, participant la unele dintre proiecte sau participant la fiecare proiect. În plus, fiecare își poate schimba rolul ori de câte ori va dori.

Temele propuse pot avea reguli, locații, timpi și termene proprii. Pot avea strict finalitate fotografică sau pot implica sunet, video ori multimedia. Fotografia alb-negru are un loc special în sufletul fiecarui iubitor de imagine, pe care grupul îl încurajează să dea frâu liber oricărei inițiative creative. Bucuria este de partea lor.

Sunteți așteptați în perioada 19-28 august 2017 la Green Hours (Calea Victoriei, nr. 120), pentru o experiență vizuală aparte.

Save

Save

Save
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top