Aniversăm 191 de ani de fotografie cu reduceri festive!

Postat de: F64 F64

Luna august este prilej de sărbătoare în lumea fotografiei, 19 august fiind declarată la nivel mondial Ziua Internațională a Fotografiei. Se împlinesc așadar 191 de ani de la prima fotografie realizată de Nicéphore Niépce, „La cour du domaine du Gras” (1826), a cărei poveste o puteți descoperi aici.  De asemenea, se împlinesc 178 de ani de la obținerea primului brevet pentru realizarea fotografiei (primul procedeu fotografic, daghereotipia), în 1839.

Iar zilele de naștere se sărbătoresc, nu-i așa? Fapt pentru care te invităm să ne urmărești îndeaproape, atât pe blog, unde pregătim în perioada ce urmează câteva articole dedicate, cât și pe site-ul F64, unde ai o serie de promoții festive.

Ai kit-uri DSLR de la Canon la prețuri speciale, promoții pentru Nikon D750 și Canon 70D-acum fără TVA, plus cashback la obiective și accesorii Sony.

De asemenea, ne-am gândit că vrei să dai viață amintirilor tale și să le păstrezi apoi pentru totdeauna, astfel că la serviciile de printing beneficiezi de 15% reducere pentru fotografiile în format mic și 10% reducere pentru cele în format mare.