Înscrie-te la Convenția Fotografilor de Nuntă din România!

Ești sau ți-ai propus să devii un fotograf de nuntă interesat de educație bună?
Între 5 și 7 septembrie 2017, la Târgu-Mureș, ai  experiențe unice, diverse. 8 speakeri aleși pe sprânceană, fără vedetisme, vin cu dorința de a-ți oferi ție un maxim de informație utilă și de inspirație!
La WeddingStaff Târgu-Mureș, te așteaptă 3 zile de învățat, fotografiat, ascultat, distracție non-stop, socializare și un mega-party. Între cele trei zile, două sunt de conferință și o zi de workshop și party. Durata fiecărei prezentări va fi de 90 de minute.
Ești așteptat să înveți de la speakeri români unul și unul, cu mare experiență, buni pedagogi: Marian Cristea, Sabina Mladin, Rareș Ion, Radu Postatny, Hajdu Tamas, Sabina Cornovac, Vlad Lodoabă, Daniel Chindea, Ioan Bragheșiu. Vrei să îi descoperi înainte de conferință? Iată cum îi prezintă organizatorii:

Marian Cristea

Înainte de a fi fotograf, Marian Cristea e un om de o sensibilitate aparte. Dornic de expresii subtile, de viață în imagini, cu o aplecare înspre frumos pe care puțini fotografi o au, Marian Cristea te va coplești cu informație de calitate și cu motivații înspre a deveni mai bun. Marian va susține și un workshop de fotografie pe 6 septembrie. Numărul de locuri este limitat la 12.

Sabina Mladin

O explozie de suflet, inspirație și apetit pentru frumos, Sabina te va motiva înspre a deveni un fotograf mai aproape de propriul tău suflet. Vei găsi în ascensiunea fulgerătoare a Sabinei forță să accelerezi și tu pe propriul tău drum în fotografia de nuntă! Și vei descoperi de ce bărbații au mai puține șanse să ajungă cu adevărat la ceea ce își dorește mireasa de la amintirile ei.

Rareș Ion

Fotograf versat, cu propriile ținte în fotografia de nuntă, cu mijloace atent gândite pentru a atinge succesul, Rareș e un exemplu pentru tine despre cum poți reuși în industria noastră atât de saturată. Vei primi de la el inspirație, dedicare și imboldul pentru a începe chiar ACUM transformarea ta în fotograful care îți dorești să fii! Înscrie-te și la seminarul lui Rareș de miercuri. Maxim 9 participanți și 5-6 ore de delectare: abordarea zilei nunții, atragerea clientului potrivit, workflow, pricing, întrebări și răspunsuri.

Radu Postatny

Radu este unul dintre acei oameni pe care i-ai lua acasă. Oricând. Pentru vorba lui blajină, cumpănită, ușor ironică și mereu surprinzătoare. Radu e fotograf de povești cu zâne, după cum se descrie singur singurel. Însă sunt povești cu tâlc. Învață de la el ce poți face și tu să spui povești de calitate. Inspiră-te din gândurile lui și îți va fi mai ușor în drumul tău.

Hajdu Tamas

Nu e fotograf de nuntă, dar are un ochi cu care privește lumea ce nu încetează să uimească privitorii. Hajdu găsește în cotidian lucruri la care nu te aștepți. Lucruri definitorii, de esență. Lucruri pe care și noi vrem să le descoperim în nunțile noastre. Joacă-te alături de el cu percepții, sensuri, planuri, povești. În ziua de miercuri poți participa cu el la o sesiune de fotografie de stradă. Maxim 15 locuri. Participarea e gratuită, însă vei face o donație modică chiar în acea zi pentru una din cauzele sociale arzătoare în luna septembrie.

Sabina Cornovac

Sabina e toată un suflet! Cu o viteză de vorbire caracteristică femeilor încrezătoare :)! Și cu o pricepere maximă în chestii social. Nu degeaba F64 are încredere în ea 100%. Vei învăța o tonă de chestiuni utile în cadrul conferinței despre cum să te promovezi în social media. Vei deveni mai eficient, mai ordonat și vei avea rezultate mult mai bune = mai mulți clienți. Miercuri te invităm să te înscrii la un curs aprofundat și practic de social media. Durata e de 4 ore.

Vlad Lodoabă

Vlad e ca o cutie de bomboane. Deschizi site-ul lui și te minunezi. Discuți cu el și te minunezi și mai tare. Pentru că Vlad e unul dintre oamenii isteți foc din fotografia de nuntă românească și știe să-ți dăruiască și ție, cu ajutorul cuvintelor, o parte zdravănă de istețime. Își spune colecționar de vibrații și te invit să te convingi.

Daniel Chindea

Având în vedere că mă ocup chiar eu propria descriere, ar fi ciudat să mă laud 🙂 Dar pot să-ți promit că te voi aduce pe calea cea bună: să creezi amintiri și nu prostioare inventate de dragul concursurilor și a altor fotografi. Discutăm despre menirea ta ca fotograf, despre cum aduci viață reală în imagini, despre bucuria de a fi între oameni. Inspirație, mobilizare la maxim pentru noul sezon. Pentru restul, vino la Radio Pătrățele!
Vrem să devii un fotograf mai bun, să îți atingi mai repede scopul, să îți faci noi prieteni între fotografii de nuntă.

Înscrie-te acum, prețul este special croit pentru tine (390 lei)!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.