După succesul evenimentului din 2 august și solicitările primite din partea voastră, avem bucuria de a vă invita miercuri, 9 august 2017, la Impact Hub (Strada Halelor, nr .5, etaj 2, sala San Francisco), începând cu ora 17:30, pentru o nouă prezentare generală dedicată Olympus, cu exemplificări. Mircea Bezergheanu ne va vorbi despre OM-D E-M1 Mark II,   plus obiectivele din gama PRO/Premium.

Călătoria alături de Mircea va fi una epică, începând cu tărâmurile Dobrogei și continuând până la vulcanul din Tenerife. Ne va povesti cu fotografii despre ce a făcut, cum a făcut, cu ce a făcut. Va încerca să răspundă la toate întrebările tale legate de acest nou sistem, înțelegând teama firească pentru o revoluție tehnologică ce s-a derulat fără a prinde măcar de veste. Chiar dacă nu a reușit să puncteze toate subiectele propuse – spre exemplu nu are un material subacvatic realizat cu noul sistem, a adunat suficient material pentru discuta sincer și la obiect despre fotografie și tehnologie.

Prezentarea va fi una interactivă, cu o demonstrație practică a folosirii echipamentului Olympus și punctarea calităților și performanțelor obținute.

Înscrierile se fac prin formularul de AICI.

Vezi înregistrarea prezentării din 2 august, pe YouTube, aici:

Despre Mircea Bezergheanu

olympus

Când tu te pui la adăpost, pentru că plouă, e viscol sau caniculă, Mircea Bezergheanu fotografiază. Și nu o face pentru a mai bifa un salon, expoziție sau concurs. O face pentru că iubește ceea ce face. Mircea este prieten ca o furtună, tată ca un lup, furând din timpul lui pentru al dărui celor care nu au timp. Nu-l căuta în galeriile fotografilor, nu este prezent acolo, dar dacă ai noroc poate-i zărești umbra, undeva într-o noapte când e cazat la un hotel cu miliarde de stele, lângă cel mai iubit copac din Dobrogea.

Mircea ne-a mărturisit că trecerea de la un sistem cu care ești obișnuit, cu care lucrezi de zeci de ani la altul nu este simplă, ci vine cu anumite compromisuri. Trebuie să te adaptezi la noile funcții cu care vine sistemul ales, iar asta poate pune piedici și poate genera puțină frică și reticență.

Fotograful a trecut prin asta, schimbând un DSLR Nikon cu sistemul micro4/3 de la Olympus. Ce a găsit în noul aparat i-a depășit așteptările și a topit orice urmă de îndoială cu privire la aparatele foto mirrorless.

Află-i poveștile și descoperă-i fotografiile miercuri, 9 august, la Impact Hub. Te așteptăm!

De asemenea, nu uita că expoziția semnată Mircea Bezergheanu te așteaptă pe simeze, până la finalul lunii august, la sala expozițională F64, în magazin.

olympus

 

Save

Save


Produse

Olympus OM-D E-M1 Mark II body, negru

Olympus OM-D E-M1 Mark II body, negru

indisponibil
90000lei

OM-D E-M1 Mark II este aparatul versatil pe care orice fotograf l-a visat: raspunde cererilor persoanelor pasionate din orice domeniu fotografic si ii ajuta pe fotografii profesionisti de natura, docu....

Vezi detalii

Save

Save

Save

Save

Save