Îmbină pasiunea și fotografia, cu Photohotel

Ești pasionat de fotografie și vrei să faci cumva, dar nu prea știi cum, o carieră din asta? Ai încerca să fii freelancer, dar nu te-ai putea susține până când ai începe să câștigi cu adevărat din asta? Nu prea ești fan fotografie de stoc? Îți place să călătorești, să cunoști oameni noi, culturi noi, să vezi locuri aparte? Atunci Photohotel s-ar putea sa fie fix calea de mijloc de care ai nevoie, între pasiune și carieră.

Cine sunt Photohotel?

Povestea lor a început în 2008 cu doar două structuri hoteliere și 4 persoane în Creta. Acum au peste 100 de structuri și mai mult de 200 de angajați. Photohotel sunt o companie europeană ce oferă servicii fotografice destinate turiștilor din circuitul hotelier internațional, prezenți în Grecia, Spania și România, dorindu-și să imortalizeze prin intermediul fotografiei, momente memorabile ale turiștilor din cadrul structurilor hoteliere în care activează.

Își îmbunătățesc continuu serviciile, fiind extrem de atenți la exigențele turismului internațional. Fiecare hotel este dotat cu echipamentul necesar, iar fotografii care aplică sunt instruiți de specialiști.

De la început au avut propria școală de training, unde au fost formate gratuit peste 600 de persoane.

Care sunt pașii ce trebuie făcuți pentru a ajunge parte din echipa Photohotel?

  • Trebuie să ai sub 35 de ani
  • Să fii dornic și ambițios să înveți lucruri noi
  • Să își placă să interacționezi și să cunoști oameni noi
  • Să vrei să ai parte de experiențe memorabile chiar dacă nu ai experiență în acest domeniu.

Te poți alătura echipei aici.

În baza a ceea ce vei completa în pagina menționată mai sus vei fi evaluat. Dacă evaluarea va fi una pozitivă, vei fi chemat la un interviu și apoi eventual la cursul intensiv de formare ce are loc în luna aprilie.

Cursul Photohotel cuprinde două ramuri esențiale:

  • Stagiu de fotografie
  • Training de vânzări

Ce urmează după? Aventura vieții tale! Vei pleca către hotelul tău de destinație împreună cu un coleg de echipă.

Care vor fi atribuțiile unui fotograf Photohotel?

  • Să realizeze fotografii pe toată durata zilei fiind prezent la activitățile principale.
  • Propuneri și realizări de ședințe foto
  • Să urmeze o pregătire profesională pentru a se specializa în fotografia de portret
  • Să contribuie la divertismentul clienților.

Poate ai găsi util și câteva vorbe ale unui fotograf ce face parte acum din echipa Photohotel. În filmulețul de mai jos afli care a fost experiența ei de la bun început și până în momentul prezent.


 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.