Primul hub de fotografie, inaugurat la București

Postat de: F64 F64

Inaugurarea primului hub de fotografie la București a avut loc pe 28 iulie 2017. Primul hub de fotografie din România, HubPhoto, s-a inaugurat într-o clădire situată pe strada Jean Louis Calderon, la nr. 59. Înființat de doi antreprenori pasionați de fotografie și videografie, HubPhoto își propune să devină platforma comunității iubitorilor de fotografie.

“Ne dorim să creăm o adevărată școală de fotografie pentru cei care doresc să învețe și să aducem tehnologia mai aproape de oameni, ajutându-i să utilizeze aparatura de ultimă oră pentru a deveni fotografi respectabili. Păstrez din copilărie fotografii făcute de un fotograf pe care părinții mei îl chemau să culeagă instantanee de a căror calitate sunt impresionat și astăzi. Fotograful era un personaj care se bucura de respectul comunității, iar cu HubPhoto vrem să creăm o pepinieră de specialiști care să se bucure de acest respect”, a spus Doru Păducel, unul dintre cei doi fondatori.

La rândul său, Marian Ciubotaru, celălalt fondator, a spus:

„HubPhoto este atât un spațiu de lucru pentru fotografi, cât și un loc unde vom organiza workshop-uri tematice și cursuri susținute de fotografi experimentați. Totodată, punem la dispoziție un spațiu complet echipat tehnic pentru ședințe foto, precum și spații echipate pentru desfășurarea activității de zi cu zi. De asemenea, avem în plan să organizăm o serie de evenimente de lansare și testări de echipamente”.

Pe o suprafață de 150 mp, HubPhoto oferă 10 spații de lucru, un studio, un spațiu de întâlnire pentru clienți, consultanță și suport operațional. Pentru a accesa spațiul și echipamentele disponibile, există posibilitatea încheierii mai multor tipuri de abonamente, care pot fi structurate în funcție de nevoi. Inițiatorii HubPhoto au încheiat deja câteva parteneriate menite să vină cât mai bine în întâmpinarea utilizatorilor, printre care unul cu producătorul de tablete grafice Wacom și un altul cu producătorul de echipamente foto-video Olympus. Detalii suplimentare legate de HubPhoto și programul atelierelor pot fi consultate pe site.test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top