Canon prezintă noua imprimantă 3-în- 1, PIXMA TS3150

Canon Europe, liderul mondial în domeniul soluţiilor de imagine, a prezentat publicului noua imprimantă multifuncţională cu jet de cerneală 3-în- 1, cu ajutorul căreia utilizatorii vor putea imprima, scana şi copia la domiciliu. PIXMA TS3150 este uşor de utilizat, are un design elegant şi este dotată cu conexiune Wi-Fi, ideală pentru familii, studenţi şi pentru cei care doresc să imprime documente dar şi imagini intense cu momente dragi.

Dotată cu un set complet nou de funcţii, PIXMA TS3150 se remarcă printr-un design nou, elegant şi durabil, un senzor de detectare a hârtiei, funcţie de imprimare a fotografiilor fără margini 1 şi conexiune wireless, cu ajutorul căreia vă puteţi conecta la numeroase aplicaţii Canon, al căror număr este în continuă creştere. Disponibilă atât pe culoarea alb, cât şi negru 2 , PIXMA TS3150 este o imprimantă elegantă şi uşor de folosit de către orice utilizator.

Design nou elegant

Suprafaţa exterioară durabilă este rezistentă la zgârieturi şi este uşor de curăţat, ceea ce înseamnă că părinţii nu trebuie să intre în panică în cazul în care copiii pun mâna pe ea. Datorită modelului cu linii lucioase al acesteia, pe suprafaţă nu rămân urme iar aspectul îngrijit şi de înaltă calitate al produsului PIXMA TS3150 este foarte uşor de întreţinut.

Uşor de utilizat

Acest echipament uşor de utilizat şi accesibil ca preţ este dotat cu un ecran LCD de 3,8 cm şi cu butoane pentru setare wireless directă şi rapidă. În plus, utilizatorii pot verifica dintr-o privire setările de imprimare şi hârtie. Conectarea la imprimantă este simplă: făcând click pe un singur buton, utilizatorii pot iniţia Modul punct de acces pentru a se conecta la imprimantă fără a avea nevoie de router. Noua funcţie de detectare a hârtiei ajută la simplificarea şi grăbirea procesului de imprimare pentru familiile şi studenţii cu un stil de viaţă foarte aglomerat.

pixma

Conectivitate îmbunătăţită şi capacitate de partajare

Opţiunea de conectivitate sigură Wi-Fi a Seria PIXMA TS3150 permite utilizatorilor să imprime direct de pe telefonul inteligent sau de pe tabletă, asigurând un proces de imprimare mai rapid şi o mai mare flexibilitate.

Aplicaţia Canon PRINT elimină nevoia de a utiliza un PC sau un Mac atunci când imprimaţi, copiaţi sau scanaţi, oferindu-vă o experienţă wireless perfectă.

Folosind aplicaţia Canon PRINT, PIXMA Cloud Link permite utilizatorilor să imprime din şi să încarce documente şi fotografii pe reţele sociale şi pe site-uri de stocare în cloud renumite, precum Google Drive. Fie că imprimaţi sau scanaţi 3, PIXMA Cloud Link este perfect pentru pasionaţii de fotografie şi fanii Instagram care doresc să imprime imagini intense direct de pe reţele de socializare. PIXMA TS3150 poate realiza imprimări 4 în format pătrat specific platformei Instagram 5 şi permite imprimarea fotografiilor fără margini, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot obţine finisaje de calitate acasă.

PIXMA TS3150 este compatibilă şi cu AirPrint  pentru Apple iOS , Mopria pentru Android şi Windows 10 pentru dispozitive mobile, facilitând utilizatorilor imprimarea instantă.

Creativitate fără limite pentru întreaga familie

Noua aplicaţie Canon, Message in Print 6 , permite utilizatorilor să introducă mesaje invizibile în imprimările foto, sub formă de animaţii, muzică, mesaj video sau text. Destinatarul poate decoda mesajul ţinându-şi telefonul iPhone deasupra fotografiei imprimate. Prin partajarea amintirilor în acest mod personalizat şi unic, Canon vă ajută să spuneţi poveştile din spatele fotografiilor.

Compatibilă cu servicii şi software aprobate de Canon, inclusiv Creative Park, Creative Park Premium, Easy Photo-Print+ şi My Image Garden, PIXMA TS3150 asigură distracţia pentru întreaga familie şi vă inspiră să deveniţi mai creativi cu ajutorul noilor metode interactive de partajare a imaginilor. Fie că imprimaţi felicitări sau calendare personalizate sau că imprimaţi fotografii pentru albumul de familie, copiii vor fi ocupaţi ore întregi.

De la imprimarea de fotografii superbe cu poveşti de neuitat la imprimarea de documente importante, PIXMA TS3150 oferă imprimări de înaltă calitate la un preţ accesibil. Uşor de utilizat, convenabilă, durabilă şi cu tehnologie avansată, PIXMA TS3150 este o imprimantă elegantă potrivită tuturor.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Buna ziua. Se poate conecta imprimanta la telefon prin date mobile ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.