Distrează-te cu cele mai tari gadgeturi!

Postat de: F64 F64

Orice echipament tehnologic ai avea, dacă durata lui de viață depășește un an, îl poți considera deja vechi. Asta nu se întâmplă pentru că nu ar mai funcționa, ci pur și simplu pentru că apar invenții noi mai repede decât apucă cele „vechi” să se strice.

gadget-uri

Dacă anul trecut ai achiziționat o dronă, probabil că strâmbi puțin din nas când citești specificațiile noilor modele din 2017. În plus, acum este și perioada concediilor, a aventurilor și momentelor petrecute cu cei dragi și sigur vrei să le suprinzi la cea mai bună calitate.

De aceea ți-am pregătit câteva sugestii de gadgeturi indispensabile, precum boxele portabile, pentru a ține petrecerea cu tine non-stop, camerele de acțiune pentru a nu rata nicio aventură și camerele auto, pentru a surprinde întreagul drum!.

E destul de ușor să stai cu un aparat foto de gât sau cu telefonul la purtător, dar ce te faci atunci când vrei să surprinzi un loc în întregime, mai exact la 360 de grade?

În plus, dacă te gândești să organizezi o noapte acasă alături de prieteni, suntem siguri că te vei distra cu ajutorul ochelarilor VR Fidget Spinner și sigur vor aprecia dacă le asiguri confortul, cu aceste lazy bag-uri.