Distrează-te cu cele mai tari gadgeturi!

Postat de: F64 F64

Orice echipament tehnologic ai avea, dacă durata lui de viață depășește un an, îl poți considera deja vechi. Asta nu se întâmplă pentru că nu ar mai funcționa, ci pur și simplu pentru că apar invenții noi mai repede decât apucă cele „vechi” să se strice.

gadget-uri

Dacă anul trecut ai achiziționat o dronă, probabil că strâmbi puțin din nas când citești specificațiile noilor modele din 2017. În plus, acum este și perioada concediilor, a aventurilor și momentelor petrecute cu cei dragi și sigur vrei să le suprinzi la cea mai bună calitate.

De aceea ți-am pregătit câteva sugestii de gadgeturi indispensabile, precum boxele portabile, pentru a ține petrecerea cu tine non-stop, camerele de acțiune pentru a nu rata nicio aventură și camerele auto, pentru a surprinde întreagul drum!.

E destul de ușor să stai cu un aparat foto de gât sau cu telefonul la purtător, dar ce te faci atunci când vrei să surprinzi un loc în întregime, mai exact la 360 de grade?

În plus, dacă te gândești să organizezi o noapte acasă alături de prieteni, suntem siguri că te vei distra cu ajutorul ochelarilor VR Fidget Spinner și sigur vor aprecia dacă le asiguri confortul, cu aceste lazy bag-uri.

Iar dacă nu ești mare petrecăreț, ci mai mult te preferi să te menții în formă, aceste brățări fitness s-ar putea să-ți fie utile.

Nu uita să arunci o privire și peste ofertele noastre!

gadgeturi

Dacă ești fan Sony și te tentează gândul să faci o nouă achiziție, ai de unde alege. Dacă însă ești în căutare de altceva, poate garanția de 5 ani de la Panasonic va fi exact ceea ce căutai sau poate vrei touși să profiți de vacanța ta cu un DSLR Nikon, mai ales că aniversează în curând 100 de ani.

Oricum, trebuie să știi că ai de unde alege, Canon nu este nici el mai prejos, iar smartphone-urile din 2017 reprezintă combinația ideală dintre distracție, confort și creație. Dar dacă încă nu ești un împătimit al fotografiei cu telefonul, poate că te-ar interesa un Fujifilm cu mod Cinemagraph!

Pentru serile în care mai degrabă ai sta să vezi un film sau un serial, mai ales acum, în febra „Game of Thrones”, îți recomandăm tastaturile pentru Smart TV.

Și dacă mai mult joci jocuri video decât te uiți la filme sau seriale, avem o categorie întreagă de monitoare wide pentru tine și mult iubitul PS4!

Pentru cei care nu sunt niciodată satisfăcuți de culorile redate de laptop, monitor, F64 vine cu soluția ideală pentru programele de procesare!

Atenție totuși, să nu uiți că a păstra la loc sigur cele mai tari amintiri din vacanță, este musai și pentru acest lucru ai nevoie și de carduri de memorie pe măsură sau de device-uri universale prin care poți conecta toate gadgeturile tale.

Și pentru că niciodată nu uităm să venim cu materiale educaționale, poate ți-ar fi utile și următoarele articole despre gadgeturi:

Sau acest filmuleț, în caz că te tentează un DJI Mavic PRO

În plus, ca să poți profita din plin de aparatul foto, telefonul mobil, drona sau camera de acțiune, îți lăsăm și aceste articole cu sfaturi:
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top