Vali Bărbulescu și F64 prezintă Canon 6D Mark II și 200D

Luni, 24 iulie 2017, de la ora 19:00 vă așteptăm la un eveniment în premieră la F64, alături de Vali Bărbulescu și Canon. Cunoscutul fotograf va ține o prezentare despre cele mai noi și râvnite aparate foto DSLR-uri de la Canon, în sala expozițională.

Probabil că ați ghicit deja, este vorba despre Canon EOS 6D Mark II și Canon 200D. 

canon

Locurile sunt limitate – înscrieți-vă cât mai repede!

Să aflăm însă, câte ceva și despre aparatele foto care vor fi subiectele prezentării. Canon EOS 6D Mark II este un aparat foto DSLR cu senzor full-frame, ideal pentru o gamă largă de tipuri de fotografie, iar Canon EOS 200D, este o alternativă compactă, pentru clienții care-și doresc calitate și filmare cu AF, dar nu vor să opteze pentru un mirrorless. Acestea au fost lansate împreună, iar 200D și vine ca un upgrade destul de mare pentru EOS 100D.

Despre Canon 6D Mark II 

canon

Canon EOS 6D Mark II este un aparat foto DSLR cu senzor full-frame și procesor DIGIC 7, ideal pentru a încerca multiple genuri de fotografie, de la peisaj la portret și multe altele.

Datorită sistemului de focalizare în 45 de puncte și a tehnologiei Dual Pixel CMOS AF, modelul EOS 6D Mark II oferă imagini de cea mai înaltă calitate, îndeplinind așteptările fotografilor profesioniști și ale celor amatori, deopotrivă.

Sensibilitatea ISO 40.000, care se poate extinde până la ISO 102.400, vă permite să rămâneți flexibili.

EOS 6D Mark II este primul aparat foto DSLR EOS care include funcția încorporată de stabilizare a filmelor pe 5 axe, care atenuează tremurul atunci când filmarea se face din mână sau în mișcare. Ecranul tactil LCD cu unghi variabil permite utilizatorilor să schimbe focalizarea prin simpla atingere a ecranului și să ajungă în unghiuri neobișnuite atunci când surprinde perspective atipice sau o mulțime.

Despre Canon 200D

canon

Cel mai ușor DSLR Canon din lume, cu ecran rabatabil, EOS 200D este dotat cu cea mai nouă tehnologie, asigurând imagini de cea mai bună calitate. EOS 200D dispune de autofocalizare rapidă Dual Pixel CMOS, iar senzorul APS-C îmbunătățește performanța în condiții de luminozitate scazută, oferindu-vă posibilitatea să surprindeți imagini frumoase atunci când soarele apune, iar pe cer apar stelele. Mai mult, acest model DSLR este dotat cu cel mai nou procesor Canon DIGIC 7.

Ușor de utilizat și cu o calitate a imaginii excepțională, EOS 200D este dotat cu vizor, dar și cu ecran rabatabil, cu funcții de ecran tactil, toate aceste aspecte reprezentând un avantaj pentru cei care cumpără un DSLR pentru prima dată.

Primul DSLR Canon care are și mod de selfie, modelul EOS 200D este dotat și cu funcție de netezire a pielii și de estompare a fundalului. Modelul dispune de conexiune Wi-Fi și Bluetooth integrate, astfel că veți putea partaja rapid fotografii de calitate înaltă pe rețelele de socializare.

Despre Vali Bărbulescu

În ultimii ani, Vali a îmbrățișat însă și frumoasa meserie de fotograf. A început ușor, din curiozitate. Cu multă pasiune, dăruire și nu în ultimul rând, muncă. Astfel, a ajuns să fie publicat în reviste glossy cunoscute, să realizeze campanii fashion în țară și în afara acesteia și trecând fotografia pe primul plan al activității sale profesionale. Aprecierile pentru imaginile realizate de Vali Bărbulescu nu au venit doar din România ci și din străinătate.

Așadar, nu uita – luni, 24 iulie 2017 la ora 19:00, te așteptăm în sala expozițională F64, alături de Canon și Vali Bărbulescu!

Locurile sunt limitate! – completează formularul

Poate te-ar interesa și acest articol – Fotografia de modă: ce cred fotografii români

Fotografia de modă: ce cred fotografii români

[products ids=125036477,125036480]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.