Nikon sărbătorește 100 de ani la F64

Postat de: F64 F64

În zilele de 27-28 iulie Nikon vă invită pentru a sărbători împreună 100 de ani de existență la F64 (sala expozițională). Ai șansa de a veni și asculta istoria celebrului producător de echipamente foto de-a lungul existenței sale, conceptul, evoluția și provocarile prin care a trecut.

Invitații noștri sunt ambasadorii Nikon în România, cei care reprezintă imaginea brandului în anul centenarului: Gina Buliga, Dan Dinu și Marian Sterea.

nikon

Ca urmare, am pregatit pentru voi 2 zile de evenimente și prezentări gratuite:

Joi 27 iulie

ora 18.00 – Istoria 100 ani de Nikon – prezentare Mihai Olaru, manager NPS.

Va fi o prezentare despre istoria Nikon de-a lungul celor 100 de ani, precum și momentele cele mai importante din existența  producătorului japonez. Veți avea ocazia să vedeți unele dintre cele mai vechi aparate foto și obiective lansate de Nikon.

ora 19.15 – Fotografia subacvatică – prezentare Gina Buliga, ambasador.

nikon

Gina Buliga ne va dezvălui secretele cu privire la tehnicile și echipamentele folosite în realizarea celor mai impresionante imagini surprinse sub apă.

Vineri 28 iulie

Vom fi și LIVE aici, pe 28 iulie, ora 18 la prezentarea lui Marian Sterea și Dan Dinu!

ora 18.00 – Trei obiective de care nu m-aș dezlipi – Marian Sterea, ambasador.

nikon

Marian Sterea, unul dintre cei mai talentați fotografi de nuntă din România, ne va prezenta cele 3 obiective foto care l-au ajutat cel mai mult în cariera de fotograf de nuntă și de care nu s-ar dezlipi niciodată, așa dupa cum singur marturisește.

ora 19.15 – Fotografia de naturăDan Dinu, ambasador.

nikon

Dan Dinu ne va vorbi despre marea sa pasiune – fotografia de natură, într-o prezentare pe care ne-a descris-o ca: 10 cuvinte despre fotografie.

Atenție! Pentru toți aceea dintre voi care veniți cu aparate foto/obiective foto vintage, Nikon pregătește cadouri surpriză în ediție limitată. Așa că nu uitati să luați la voi aparatul foto sau obiectivul pe care îl aveți și îl considerați cel mai reprezentativ pentru marca Nikon.

Vă așteptăm pe 27-28 iulie în sala expozițională F64, pentru a sărbători împreună cei 100 de ani.

Citește și:

nikon

 
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top