Kingston Digital lansează cititorul de carduri microSD pentru USB Type-C

Kingston Digital lansează noul cititor de carduri microSD pentru interfețe USB Type-C

  • MobileLite Duo 3C este conceput pentru dispozitive cu porturi USB de tip C
  • Cititor compact de carduri microSD
  • Dispune de interfață duală pentru porturile USB de tip A și C

Astăzi, 18 iulie 2017 – Kingston Digital Europe Co LLP, divizia de memorii Flash a companiei Kingston Technology Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează cel mai nou cititor de carduri, MobileLite Duo 3C. Cititorul de carduri microSD dispune de o interfață duală, compatibilă cu porturile USB de tip A și C, fiind special conceput pentru dispozitivele cu porturi USB de tip C.

kingston

MobileLite Duo 3C este conform cu specificația USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) și oferă viteze rapide de transfer pentru conținut video, fotografii și alte fișiere mari. Dispozitivul citește carduri microSD / SDHC / SDXC, UHS-I, adaptându-se cu ușurință cardurilor care oferă viteze sporite. MobileLite Duo 3C are un design compact metalic, putând fi purtat în rucsac, poșetă sau buzunar.

„MobileLite Duo 3C este un cititor de carduri versatil, potrivit atât pentru sistemele vechi, cât și pentru cele noi, fiind compatibil cu cele mai noi dispozitive USB de tip C și A”,

a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

„Interfața USB de tip C câștigă din ce în ce mai multă popularitate, noul cititor de carduri fiind ideal pentru uz personal sau profesional; datorită design-ului robust și ușor, poate fi luat oriunde.”

MobileLite Duo 3C oferă o garanție de 2 ani, suport tehnic gratuit și fiabilitatea specifică produselor Kingston. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul.

Specificații Kingston MobileLite Duo 3C:   

  • Interfață duală: compatibilă atât cu sisteme vechi, cât și cu sisteme noi, datorită interfețelor USB de tip A și C.
  • Compact: o soluție de stocare ușoară, putând fi purtat într-un buzunar sau în rucsac.
  • Portabilitate robustă: Datorită carcasei metalice, poate fi luat oriunde.
  • Suport USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0): Descărcați fotografii și conținut video rapid, pentru a le partaja online.
  • Dimensiuni: 43mm x 18mm x 11mm
  • Formate de carduri acceptate: microSD/microSDHC, UHS-I/microSDXC UHS-I
  • Temperatura de funcționare: 0gradee până la 60°C
  • Temperatura de stocare: -20 de grade până la 70 de grade
  • Garanție: 2 ani, cu suport tehnic gratuit

[products ids=125036589]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.