Kingston Digital lansează cititorul de carduri microSD pentru USB Type-C

Postat de: F64 F64

Kingston Digital lansează noul cititor de carduri microSD pentru interfețe USB Type-C

  • MobileLite Duo 3C este conceput pentru dispozitive cu porturi USB de tip C
  • Cititor compact de carduri microSD
  • Dispune de interfață duală pentru porturile USB de tip A și C

Astăzi, 18 iulie 2017 – Kingston Digital Europe Co LLP, divizia de memorii Flash a companiei Kingston Technology Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează cel mai nou cititor de carduri, MobileLite Duo 3C. Cititorul de carduri microSD dispune de o interfață duală, compatibilă cu porturile USB de tip A și C, fiind special conceput pentru dispozitivele cu porturi USB de tip C.

kingston

MobileLite Duo 3C este conform cu specificația USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) și oferă viteze rapide de transfer pentru conținut video, fotografii și alte fișiere mari. Dispozitivul citește carduri microSD / SDHC / SDXC, UHS-I, adaptându-se cu ușurință cardurilor care oferă viteze sporite. MobileLite Duo 3C are un design compact metalic, putând fi purtat în rucsac, poșetă sau buzunar.

„MobileLite Duo 3C este un cititor de carduri versatil, potrivit atât pentru sistemele vechi, cât și pentru cele noi, fiind compatibil cu cele mai noi dispozitive USB de tip C și A”,

a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

„Interfața USB de tip C câștigă din ce în ce mai multă popularitate, noul cititor de carduri fiind ideal pentru uz personal sau profesional; datorită design-ului robust și ușor, poate fi luat oriunde.”