Workshop Wacom for creatives cu Radu Tudoroiu @F64

Postat de: F64 F64

Te așteptăm pe 26 iulie, în sala expozițională F64 (Blv. Unirii 45), ora 19:00 la un workshop alături de Wacom și Radu Tudoroiu.

Înscrie-te!

Radu Tudoroiu este deja unul dintre lectorii vechi ai F64. Probabil că ai mai auzit de el de la cursul de procesare foto, pentru care a structurat peste un deceniu de experiență în Adobe Photoshop, scopul fiind instruirea teoretică și practică a pasionaților de fotografie pentru a edita cu succes fotografiile în Photoshop. În urma cursului poți obține o diplomă acreditată.

radu

Și totuși, ce te așteaptă la acest workshop alături de Radu și Wacom?

Venim cu Intuos Pro și Cintiq Pro (sau MobileStudio Pro) și începem cu o parte teoretică, unde cei care nu l-au mai cunoscut pe Radu vor avea ocazia să facă cunoștință cu acesta, să povestească despre fotografie, experiență, inspirație, influență fotografică și procesul creativ.

În continuare, vei afla despre legătura dintre fotografia tradițională și lucrul manual, deoarece o parte importantă din procesul de colorizare al fotografiilor se făcea astfel, cu ajutorul acuarelelor sau creioanelor. De acolo, se va avansa ușor, ușor spre înlocuitorul din zilele noastre, mult mai avansat și anume, tableta grafică.

Radu va prezenta diferențele importante dintre seriile de tablete, avantajele și dezavantajele, împreună cu specificații.

La partea practică, se va începe cu brush-urile și conceptul din spatele lor pentru ca toată lumea care va asista la prezentare să aibă o idee despre ceea ce se vorbește. După care, se vor exersa părțile de Frequency Separation, Dodging & Burning și brush-uri cu efecte speciale.

Desigur că aceasta este doar o mică parte, o introducere a workshop-ului. Pentru a prinde tot ceea ce vrea Radu Tudoroiu să comunice și să arate, va trebui să fii prezent la workshop-ul din 26 iulie, în sala expozițională F64 (Blv. Unirii 45), ora 19:00.

Înscrie-te!

Intrarea este liberă, insă limita locurilor este de 40, așa că grăbește-te!

Despre Radu Tudoroiu:

Cand era mic, tatăl lui Radu avea un aparat Zenit pe care nu avea voie să pună mâna. Prin clasa a 9-a l-a folosit prima dată și atunci și-a dat seama că asta va face pentru tot restul vieții. Cu ceva timp în urmă, la 23 de ani, Radu Tudoroiu a plecat din Anglia, unde a studiat fotografia, pentru a se întoarce în România. A absolvit cu onoruri Universitatea de Arte Creative din Rochester, UK și s-a întors înapoi în țară.   

„În Anglia, dacă apeşi pe un buton, ştii exact ce vei obţine. În România, însă, dacă apeşi pe acelaşi buton, mereu obţii altceva; şi niciodată nu ştii ce. Anglia îţi oferă răspunsuri, România te face să-ţi pui întrebări. Anglia e ermetică, e constantă, România e mereu altfel. De câte ori revin în ţară, găsesc ceva nou”.

Acolo a predat ocazional cursuri de fotografie altor departamente, dar și liceenilor. A realizat că îi place să predea și că este un mod excelent de a deschide noi orizonturi cursanților. În paralel s-a ocupat la început de fotojurnalism, apoi de fashion până într-un final, când și-a găsit locul în zona de advertising, muzică și corporate.

test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top