Expoziție Creative Lighting Journey, cu Marcel Cristocea

Postat de: F64 F64

Marcel Cristocea a ajuns deja un nume care poate fi asociat ușor cu F64,  întrucât este alături de noi de mult timp, fiind lectorul „Workshop-ului de Creative Lighting”, unde înveți cum să controlezi lumina și să fii mai creativ în realizarea unui portret. Mai este, de asemenea,  lectorul cursului „Introducere în lumea Sony mirrorless”, tot la F64.

În afară de asta, a fost și în juriul celui mai mare concurs organizat de noi, cu ocazia împlinirii de 15 ani, și anume „Misiune fotografică 0015”. Poți citi aici un interviu cu el acordat în calitate de jurat.

A sosit acum momentul să-i găzduim și o expoziție cu tematica „Creative Lighting Journey”, a cărei vernisaj va avea loc pe 21 iulie 2017, la ora 19:00, în sala expozițională F64, din Bulevardul Unirii 45.

Expoziția va putea fi vizitată până pe data de 02 august 2017.

expoziție

Dacă obișnuiai să mergi la cursurile lui sau ești pur și simplu fan al imaginilor sale, expoziția „Creative Lighting Journey” ar putea fi una din rarele ocazii în care vei mai putea sta la povestiri cu fotograful – despre imagine, despre creative lighting sau orice alt subiect.

Marcel va lipsi o perioadă din țară, iar prin intermediul acestei expoziții, F64 îi mulțumește pentru frumoasele colaborări. Sperăm să continue să-și urmeze pasiunea pentru fotografie în noile proiecte. Și să se întoarcă cu cât mai multe imagini surprinzătoare și noi povestiri pentru noi, de pe meleagurile îndepărtate.

Așadar, nu uita! Vineri, 21 iulie, ora 19:00 – sala expozițională F64 – „Creative Lighting Journey” cu Marcel Cristocea.

Nu rata ocazia de a privi niște fotografii suprinzătoare.

PS: În cazul în care nu știai, Marcel a scris și articole pentru blogul F64, iată numai câteva.

 
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top