Marțea foto, LIVE la F64 – fotografie și dezbateri live

Pentru LIVE, intră pe 18 iulie, ora 19:30, AICI!

Din 18 iulie 2017, în fiecare zi de marți, începând cu ora 19:30, despicăm firul fotografiei în patru! Dezbatem, ne informăm, aflăm cum să ne promovăm, povestim și punem întrebări invitaților noștri.

Totul se întâmplă și LIVE, pe Facebook, așa că ne poți urmări de oriunde, fie că ești încă în drum spre casă, în metrou sau autobuz, ori în fața monitorului. În plus, vei avea posibilitatea de a pune întrebări online, urmând să primești răspunsul fie în timpul prezentărilor, fie după, în scris.

Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

Vom aborda genuri fotografice și teme diverse, vom face cunoștință cu fotografi cunoscuți de la noi, vei putea afla din secretele și modul lor de gândire.

Despre educația în fotografie, despre breasla fotografilor de concert, despre Instagram pentru fotografi, despre fotografia cu telefonul mobil, procesarea imaginilor, despre nud și perspectiva modelului de nud, despre metaforă în fotografie și multe, multe alte teme interesante.

Startul îl dăm alături de Daniel Chindea pe 18 iulie și vom povesti despre importanța educației, atât în fotografia de nuntă, cât și în fotografie în general.

  • Ce înseamnă de fapt educația în fotografie? Se referă la istorie, cuprinde arta? Se axează doar pe tehnică, este strict legată de ceea ce ține de a face fotografia și atât, sau mai mult?
  • Cum este un fotograf educat?
  • Surse de învațare/ Autodidact sau ba? / Oportunități rezultate din conexiunile stabilite la workshopuri și conferințe etc.
  • Ce aplicabilitate au toate acestea în fotografia de nuntă?
  • Cât la sută este talent, cât la sută este muncă/învățare?
  • Ce faci atunci când clientul tău nu are deloc educație estetică/ vizuală și vrea ceva ce îl va pune într-o lumină proastă fără să-și dea seama?

Despre toate acestea și mai multe, povestim pe 18 iulie la F64! Te așteptăm LIVE pe Facebook!

Dacă totuși ești în București și vrei să fii prezent fizic la eveniment, te așteptăm la sala expozițională, nu înainte de a completa formularul de înscriere de AICI.

dezbateri fotografie

Despre Daniel Chindea

Este fotograf de ceva vreme. De aproape 15 ani. A fotografiat sute de nunți și a trecut prin toate variantele de succes și eșec. A crezut că aparatura face fotografiile și s-a vindecat. A crezut că stilul ți-l impui și și-a dat seama că stilul ne găsește pe fiecare, la un moment dat. A schimbat brand-ul propriu (greșind la nesfârșit) până a ajuns unde-i place. A fotografiat ‘la modă’ până când și-a găsit propria modă ce nu se transformă niciodată în ‘oldies’.

Între timp, a început să vorbească despre fotografie. A creat, împreună cu Marius Agrigoroaei și Cristian Paraschiv o comunitate a fotografilor și videografilor de nuntă: WeddingStaff. În cinci ani de zile, a fost lector la mai mult de 50 de evenimente destinate fotografilor de nuntă, de la workshop-uri restrânse de 20-30 de participanți, până la Convenția Fotografilor de Nuntă de anul acesta, cu peste 200 de fotografi în sală. Mai nou, realizează workshop-uri unu-la-unu cu fotografi din toată țara și satisfacția e imensă atunci când ajută oamenii să devină mai buni. Crede cu tărie în educația bună a fotografului de nuntă.

A fondat și Radio Pătrățele, unde găsești deja peste 38 de ediții de discuții cu și despre fotografie (de nuntă, dar nu numai).

Pe Daniel îl găsești la theSquare, pe facebook și pe Instagram. Scrie-i atunci când ai nevoie de sprijin și îți va răspunde.

Save

Save

Save

Save

Save
Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.