Tamron lansează obiectivul 24-70mm G2 f/2.8 Di VC USD

După lansarea recentă a lui Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD (Model B028) pentru camerele DSLR APS-C, astăzi producătorul a venit cu o nouă veste bună: s-a lansat noul obiectiv  Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2.
Obiectivul versatil oferă imagini de înaltă calitate, pentru camerele full-frame DSLR. Modelul A032 (24-70mm) este un zoom rapid, susținut de noul MPU dual care asigură o autofocalizare rapidă cu o acuratețe îmbunătățită, menită să compenseze tremurul din momentul declanșării.
În plus, eBAND Coating de la Tamron te scapa de flare și ghosting, oferind și protecție împotruva intemperiilor. Fotografii profesioniști pot folosi obiectivul Tamron 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 pentru genuri variate de fotografie, incluzând, portretul, peisajul, fotoreportajul, călătoria și multe altele.
Design-ul sofisticat compus din sticlă de înaltă calitate asigură claritate superioară și redarea corectă a culorilor, oferind o perfomanță inedită.
Obiectivul este compus din 17 elemente în 12 grupuri, folosește 2 elemente XR (index extra refractiv), 3 elemente de dispersie scăzută, 3 elemente asferice și mai multe elemente hibride. Împreună reduc aberațiile cromatice și distorsiunile la minim – totul într-un corp compact.
Coating-ul eBAND oferă proprietăți superioare anti reflexie și reduce flare-ul semnififactiv. Această tehnologie este compusă din layere nano-structurate.
Noul sistem de control MPU oferă o autofocalizare mai precisă și rapidă, plus compensare a vibrației. Sistemul de control are încorporat un procesor de semnal digital care ajută semnificativ la performanța autofocalizării.
Toate aceste elemente combinate asigură o performanță ridicată în lumină scăzută.
24-70mm

Rezistența împotriva intemperiilor

Construcția rezistentă și acoperirea cu fluor aplicată pe suprafața elementului frontal este rezitentă la apă și substanțe uleioase, care asigură îndepărtarea amprentelor și mizeriei.
Totodată asigură și un nivel ridicat de durabilitate. Protecția împotriva intemperiilor este plasată în zona monturii, dar și în celelalte zone sensibile, pentru a preveni infiltrarea umidității.
Tamron 24-70mm este compatibil cu TAP-in Console, pentru o mai simplă și rapidă conexiune USB, pentru a updata cu ușurință firmware-ul și a ajusta autofocusul și compensarea vibrației.
Specificații principale Tamron 24-70mm G2 f/2.8 Di VC USD :

  • Model: A032
  • Distanța focală: 24-70mm
  • Diafragma maximă: f/2.8
  • Diafragma minimă: f/22
  • Construcție optică: 17 elemente în 12 grupuri
  • Distanța minimă de focus: 0.38m
  • Magnificare: 1:5
  • Mărime filtru: 82mm
  • Lungime – Canon: 111mm
  • Lungime – Nikon: 108.5mm
  • Greutate – Canon: 905g
  • Greutate – Nikon: 900g
  • Număr lamele diafragmă: 9 lamele circulare
  • Stabilizare de imagine: X stops CIPA
  • Accesorii standard: Husă, capac și parasolar (care poate cauza vignetare)
  • Monturi compatbile: Canon și Nikon

Save
[products ids=125036333,125036334]
Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.