Noul DSLR Canon 200D este aici!

Pătrundeţi în lumea fotografierii creative, de înaltă calitate; Canon Europe lansează cel mai nou DSLR, modelul EOS 200D

Canon Europe, liderul mondial în domeniul soluţiilor de imagine,tocmai a lansat modelul Canon 200D, cel mai recent aparat foto DSLR, cu ajutorul căruia vă veţi putea povesti experienţele într-o manieră cu totul nouă şi inedită. Creat pentru a putea atinge un nou nivel de creativitate şi calitate a imaginii, modelul EOS 200D este înlocuitorul perfect pentru fotograful pasionat care foloseşte un telefon inteligent dar care îşi doreşte să treacă la un aparat foto.

Canon a lansat modelul EOS 200D pentru cei care doresc să înceapă să folosească un aparat elegant, cu greutate mică şi uşor de utilizat.  Fie că faceţi fotografii sau realizaţi filme, aceasta este alegerea ideală pentru oricine doreşte să surprindă şi să partajeze poveşti din orice domeniu al vieţii lor. Fie că fotografiaţi apusul la Taj Mahal sau faceţi o fotografie familiei şi prietenilor la dumneavoastră acasă, dimensiunea compactă a modelului EOS 200D îl face opţiunea ideală pentru orice ocazie.

Tehnologie nouă, de ultimă generaţie pentru 2017

Canon 200D

Cel mai uşor DSLR Canon din lume, cu ecran cu unghi variabil, EOS 200D este dotat cu cea mai nouă tehnologie a anului 2017 şi are funcţii comune cu alte aparate foto Canon care sunt vârf de gamă, asigurând de fiecare dată o imagine de cea mai bună calitate.  Fie că lucrăm cu zone cu umbră sau zone luminoase, rezoluţia este uimitoare iar EOS 200D asigură controlul asupra profunzimii câmpului, astfel încât să puteţi obţine cele mai frumoase fundaluri estompate în imaginile dumneavoastră.

EOS 200D este dotat cu cea mai rapidă focalizare automată Dual Pixel CMOS, garantând faptul că aparatul face focalizarea rapid şi clar, astfel încât subiectele sunt redate cât se poate de clar. Noul senzor APS-C îmbunătăţeşte performanţă în condiţii de luminozitate scăzută, oferindu-vă posibilitatea să surprindeţi imagini frumoase atunci când soarele apune iar pe cer apar stelele.

Mai mult, acest model DSLR este dotat cu cel mai nou procesor Canon DIGIC 7. „Creierul“ aparatului foto optimizează setările automat în orice situaţie, astfel că este uşor să obţineţi mereu imagini de o calitate excepţională, cu zgomot de imagine redus.

Uşor de utilizat şi calitate a imaginii excepţională

EOS 200D este dotat cu vizor dar şi cu ecran cu unghi variabil, cu funcţii de ecran tactil, toate aceste aspecte reprezentând un avantaj pentru cei care cumpără un DSLR pentru prima dată. Apropiaţi-vă de subiect pe care îl puteţi urmări acum foarte clar prin vizor, în timp ce folosiţi ecranul cu unghi variabil pentru a surprinde acele fotografii greu de realizat din orice poziţie. Având flexibilitatea de a trece oricând de la ecran la vizor, vă va fi uşor să surprindeţi fotografia perfectă şi cu ajutorul ecranului tactil, trecerea de la utilizarea telefonului inteligent la utilizarea aparatului va fi uşoară şi familiară.

EOS 200D are o interfaţă intuitivă cu ajutorul căreia funcţiile sunt explicate utilizatorului pe măsură ce sunt folosite. IU cu ghidare, tutorialul pentru un ghid vizual simplu, vă ajută explicându-vă ce efect va avea asupra fotografiilor dacă schimbaţi setările însă această opţiune poate fi oprită, desigur, atunci când deveniţi expert în utilizarea aparatului foto.

Exterior elegant şi compatibil cu telefoanele inteligente

Primul DSLR Canon care are şi mod de selfie, modelul EOS 200D este dotat şi cu funcţie de netezire a pielii şi de estompare a fundalului, pentru toţi cei pasionaţi de Instagram. Cei pasionaţi de modă îşi pot exprima stilul chiar înainte de a face prima fotografie, deoarece modelul EOS 200D va fi disponibil în culori diferite: clasicul Canon negru, un look îndrăzneţ alb şi argintiu & bronz de inspiraţie vintage.

Modelul este compatibil cu telefoane inteligente4, are Wi-Fi şi Bluetooth integrate iar cei care sunt în călătorii vor putea partaja rapid fotografii de calitate înaltă pe reţelele de socializare cu ajutorul Aplicaţiei Canon Camera Connect.

Acest aparat foto incredibil de uşor şi avantajos este dotat cu cea mai nouă tehnologie Canon. Compatibil cu ecosistemul Canon EOS de obiective, bliţuri şi accesorii, EOS 200D vă ajută să obţineţi orice fotografie vă doriţi; totul vă va sta la îndemână. Având un aspect elegant, în pas cu moda, EOS 200D este ideal pentru utilizatorii de telefoane inteligente şi aparate foto compacte care doresc să îşi exprime crativitatea la alt nivel.

Canon 200d

Material de protecţie PC-E1

Materialul de protecţie PC-E1 este un material dublat, simplu şi comod, care permite utilizatorilor să îşi păstreze aparatul foto EOS 200D sau oricare alte aparate foto EOS şi obiective entry level în siguranţă şi accesibile atunci când sunteţi acţiune. Materialul de protecţie căptuşit este simplu de folosit şi poate fi ataşat cu uşurinţă la şnurul aparatului foto, astfel încât utilizatorii să îl aibă mereu la îndemână. Ideal pentru fotografii mereu în mişcare, Materialul de protecţie PC-E1 oferă protecţie fără efort şi poate fi înfăşurat în jurul aparatului foto cu ajutorul unei benzi elastice.

Save

Save

Save

Save

[products ids=125036480]

Save
Save
Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.