Mult așteptatul Canon 6D Mark II este aici!

Postat de: F64 F64

Exprimaţi-vă viziunea creativă cu aparatul foto DSLR full frame de cea mai nouă generaţie! Canon Europe prezintă mult-aşteptatul model EOS 6D Mark II!

Astăzi 29.06.2017, Canon Europe liderul mondial în domeniul soluţiilor de imagine, a prezentat publicului mult-aşteptatul model EOS 6D Mark II potrivit atât pentru cei pasionaţi de fotografie, cât şi pentru fotografi profesionişti. Un aparat foto DSLR full frame, care beneficiază de cele mai noi tehnologii Canon, modelul EOS 6D Mark II este dedicat acelor fotografi care vor să atingă un nou nivel în arta fotografierii.

Urmaşul modelului EOS 6D, EOS 6D Mark II este un aparat foto DSLR full frame cu funcţii foarte avansate, potrivit în numeroase domenii de fotografie de specialitate, de la călătorii la portrete. Modelul asigură utilizatorilor un progres uriaş, oferind posibilităţi mai bune de fotografiere, control şi flexibilitate suplimentare pentru a vă putea exprima viziunea prin intermediul fotografierii. EOS 6D Mark II a fost dezvoltat pe baza reacţiilor primite de la utilizatori şi astfel, cu ajutorul acestui aparat, fotografii îşi vor putea întrece limitele, în timp ce îşi folosesc creativitatea la potenţial maxim. Cu noul său senzor full-frame, datorită procesorului DIGIC 7, a sistemului de focalizare automată în 45 de puncte şi tehnologiei Dual Pixel CMOS AF, modelul EOS 6D Mark II oferă imagini de cea mai înaltă calitate, îndeplinind aşteptările fotografilor profesionişti şi a celor amatori, deopotrivă.