Transformă-ți vacanța într-o ședință foto

Înainte, fotografiile de vacanță, destul de rare de altfel, fie că erau făcute de fotografii de pe plaje sau din vârf de munte, fie că erau din tabere sau realizate de unul dintre părinți sau bunici și apoi developate cu grijă în toaleta de serviciu, transformată peste noapte în cameră obscură, reprezentau amintiri prețioase.

Astăzi, deși tehnologia a avansat surprinzător de mult, iar rețelelede socializare îți permit să transmiți totul live, fotografiile din vacanțele și călătoriile tale au rămas la fel de importante. Mai mult, creativitatea pare să fie ideea zilei, iar imaginile tale nu mai pot arăta oricum, le vrei din ce în ce mai des ca de revistă, nu-i așa?

Zis și făcut! De aceea îți pregătim mereu sfaturi utile dar și oferte la echipamente care să-ți transforme vacanța într-o ședință foto.

În concediu, ești vedetă în fiecare zi, așa că îți recomandăm carduri performante și hardisk-uri externe pentru a nu pierde nicio amintire importantă.

Iată ce carduri îți recomandăm:

Iar pentru că mai sus vorbeam de sfaturi foto pentru fotografii de vacanță fără cusur, îți recomandăm și o lectură ușoară, numai bună de alăturat unei limonade cu fructe sau unui șpriț de vară:

Iar dacă preferi tutorialele video, îți recomadăm clipul de mai jos:

Nu uita că echipamentul foto-video trebuie protejat, așa că ai grijă la geanta sau rucsacul foto pe care îl alegi. În plus, n-ar strica să ai cu tine un trepied, fie el chiar mini, ca să nu fi nevoit să rogi pe cineva care habar nu are de regula treimilor, linia orizontului, unghiurile de portret etc. să îți facă o poză cu familia. Ce să mai spunem de acumulatorul de rezervă, mai ales că pe plajă sau în vârf de munte n-ai mereu în apropiere o terasă sau o cabană unde să îți poți încărca bateriile descărcate, nu-i așa?

Iar la întoarcere, printează! Nimic nu se poate compara cu sentimentul de a răsfoi peste ani și ani, alături de cei mici și de prieteni, file din aventurile și poveștile voastre de peste mări și țări.

Produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.