Transformă-ți vacanța într-o ședință foto

Postat de: F64 F64

Înainte, fotografiile de vacanță, destul de rare de altfel, fie că erau făcute de fotografii de pe plaje sau din vârf de munte, fie că erau din tabere sau realizate de unul dintre părinți sau bunici și apoi developate cu grijă în toaleta de serviciu, transformată peste noapte în cameră obscură, reprezentau amintiri prețioase.

Astăzi, deși tehnologia a avansat surprinzător de mult, iar rețelelede socializare îți permit să transmiți totul live, fotografiile din vacanțele și călătoriile tale au rămas la fel de importante. Mai mult, creativitatea pare să fie ideea zilei, iar imaginile tale nu mai pot arăta oricum, le vrei din ce în ce mai des ca de revistă, nu-i așa?

Zis și făcut! De aceea îți pregătim mereu sfaturi utile dar și oferte la echipamente care să-ți transforme vacanța într-o ședință foto.

În concediu, ești vedetă în fiecare zi, așa că îți recomandăm carduri performante și hardisk-uri externe pentru a nu pierde nicio amintire importantă, accesorii pentru un look de vedetă, aparate Polaroid dacă ești nostalgic sau preferi amintirile vintage style, aparate subacvatice dacă ești fan valuri sau relaxare la piscină, reduceri importante la echipamente Sony, Panasonic, Canon, ca să nu mai vorbim de produsele aniversării centenare de la Nikon.