Tamron lansează primul ultra-tele – 18-400mm

Tamron introduce primul obiectiv ultra-tele, cu o distanță focală de 18-400mm

Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD (Model B028) pentru camerele DSLR APS-C, având un design compact ce cântărește doar 705g. Noul obiectiv profită de toate cunoștințele acumulate în timp de Tamron, venind la pachet cu cea mai avansată optică și cu un sistem de compensare al vibrației.

Fotografii se pot bucura acum de un unghi larg de cuprindere și un ultra-tele în același corp, care este ideal pentru fotografia de călătorie și multe altele. Fiind versatil, te scutește de nevoia transportării mai multor obiective.

Obiectivul va fi lansat pe data de 20 iulie 2017, pentru monturile Canon și Nikon.

Tamron 18-400mm are un raport de zoom de 22.2x, iar în format de 35mm, focala de 400mm îți permite un unghi de cuprindere de 620mm. Acum un fotograf se poate bucura de puterea de a aduce subiectele îndepărtate foarte aproape, plus efectele de perspectivă specifice obiectivelor tele. În plus, acum poți să treci de la wide la tele fără să mai schimbi obiectivele, fapt care îți va permite să fotografiezi o varietate de subiecte mult mai repede, de la fotografia de călătorie la wildlife, acțiune și sport, la peisaje urbane sau din natură, plus portrete și fotografie culinară.

Calitatea excelentă a imaginii poate fi observată pe toată plaja zoom-ului, modelul B028 (Tamron 18-400mm) având o construcție de 16 elemente în 11 grupuri. Compania a folosit o sticlă specială cu elemente de dispersie scăzută și elemente asferice pentru a reduce aberațiile cromatice și distorsiunile. Toate acestea asigură producerea unor imagini de inaltă calitate.

În plus, la o magnificare de 1:2.9, noul obiectiv este bun și pentru fotografia macro.

Design-ul compact și ușor contribuie mult la utilitatea Tamron 18-400mm. Nu poți fotografia orice și atât, ci poți fotografia orice fără să-ți pui problema greutății.

tamron

Motorul HDL asigură un autofocus precis și silențios, permițând ajustarea rotației de la viteză redusă la foarte rapidă și a permis construirea unui obiectiv compact.

Obiectivul este echipat cu un sistem de compensare al vibrației necesar pentru Tamron 18-400mm. Astfel îți va fi ușor să fotografiezi din mână și în lumină scăzută, iar vizorul lipsit de bruiaje vine în completare, pentru a-ți oferi experiența perfectă, încadrare ușoară, confortabilă și stabilă.

Conceput pentru a face față oricărei situații, obiectivul este sigilat împotriva umezelii și a altor intemperii. În plus, are un buton de blocare pentru a evita mișcarea nedorită a zoom-ului.

Tamron 18-400mm este compatibil cu TAP-in Console, pentru o mai simplă și rapidă conexiune USB, pentru a updata cu ușurință firmware-ul și a ajusta autofocusul și compensarea vibrației.

Specificații Tamron 18-400mm

tamron

  • Model: B028
  • Distanța focală: 18-400mm
  • Diafragmă maximă: f/3.5-6.3
  • Diafragmă minimă: f/22-40
  • Construcție optică: 16 elemente în 11 grupuri
  • Distanța minimă de focus: 0.45m
  • Magnificare: 1:2.9
  • Mărime filtru: 72mm
  • Diametru maxim: 79mm
  • Lungime – Canon: 123.9mm
  • Lungime – Nikon: 121.4mm
  • Greutate – Canon: 710g
  • Greutate – Nikon: 705g
  • Lamele diafragmă: 7 circulare
  • Accesorii: Parasolar și capac
  • Monturi compatibile: Canon și Nikon
  • Distanța minimă de focus se poate schimba dacă este folosit în modul live view

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.