Olympus TG-5 – Vârful gamei Tough!

Postat de: F64 F64

Noua cameră  Olympus TG-5 Tough!, ultra-rezistentă, îşi propune să învingă competiţia în orice condiţii!

Atunci când eşti în căutarea unei camere extrem de rezistentă, care să te însoţească oriunde pentru a putea surprinde esenţa celor mai noi aventuri, ai la dispoziţie varianta îmbunătăţită a celei mai bune camere din clasa sa.

Noua Olympus TG-5 reprezintă noul vârf de gamă Tough! şi vine cu o serie de îmbunătăţiri importante. Obiectivul de top, super luminos de 25-100mm 1:2.0 este combinat cu un senzor complet nou, şi cel mai recent procesor de imagine TruePic VIII, care asigură îmbunătăţiri semnificative atât în viteza şi calitatea imaginii foto în toate condiţiile, cât şi pe partea de înregistrare video, atingând o rezoluţie 4K la o viteză superioară de 120FPS Full HD, pentru un plus de calitate la redarea în modul slow motion.

La toate acestea se adaugă butoanele noi, uşor accesibile şi obiectivul din sticlă cu strat dublu anti-aburire.

Deoarece camerele Tough tind să fie folosite în cele mai vitrege condiţii, toate aceste îmbunătăţiri contează pentru cei dornici să împărtăşească experienţele spectaculoase din aventurile acestei veri: deci tot ce ai nevoie este noua cameră Olympus Tough TG-5, care va fi diponibilă din a doua jumătatea a lunii iunie, în variantele de culoare roşu și negru, la preţul de 2199lei.

Olympus Tough TG-5 este și alegerea pasionaţilor de aventuri:

Annelie Pompe este o aventurieră profesionistă din Suedia, care a folosit mai mulţi ani camerele din seria TG:

“Practic căţărarea, fac scufundări, surf, caiac, ciclism montan, alerg şi schiez, deci am nevoie de o cameră care mă poate însoţi oriunde, poate ţine ritmul cu mine şi poate crea imagini superbe. TG-5 ţine pasul cu toate acestea şi îmi place foarte mult noul buton rotativ de control şi obiectiv din sticlă cu strat dublu anti-aburire – atunci când intri şi ieşi din apa foarte rece acestea sunt foarte utile şi de aceea este o cameră excelentă şi mai uşor de utilizat.”

Există o multitudine de camere “action”, dar niciuna care să asigure calitatea imaginii foto şi avantajele lui TG-5. În timpul unei aventuri în care se poate întâmpla orice, camera ta trebuie să fie destul de mică şi uşoară încât să nu te încurce, dar în acelaşi timp să facă faţă condiţiilor extreme fără ca tu să te îngrijorezi.

tg-5

Aruncă o cameră TG-5 într-un canoe în care s-a strâns apa – nicio problemă. Stai pe ea încălţat cu ghetele de drumeţie – doar un fleac. Scapi camera de la înalţimea capului pe o stâncă – o zi obişnuită de fotografiere.

Premiată cu regularitate ca cea mai bună din clasa sa încă de la introducerea modelului TG-1 în 2012, modelul vârf de gamă Olympus Tough a devenit prima alegere pentru împătimiţii de aventuri din lumea întreagă. O combinaţie clasică între dimensiuni reduse şi construcţie rezistentă pionierată de Olympus, TG-5 introduce un nou nivel al calităţii imaginii şi performanţei video îmbunătăţind reputaţia camerelor cu construcţie robustă.

Experienţele extreme implică adesea cele mai dificile condiții de iluminare. De la crepuscul arctic până la lumea submarină, posibilitatea de a controla lumina scăzută este cheia unei imagini minunate. Un nou senzor de imagine cu performanțe superbe și cu o sensibilitate ridicată, combinat cu cel mai recent procesor de imagine TruePic VIII, oferă o calitate superioară a imaginii, cu o gamă dinamică și un timp de răspuns îmbunătățite.

Cinci caracteristici de top ale TG-5 pentru fanii activităţilor extreme

Olympus TG-5 are cinci caracteristici principale:

  • Obiectivul ultra-luminos
  • Sistemul Variable Macro
  • Gama de accesorii
  • Sistemul senzorului de poziţie combinat cu WiFi integrat pentru localizare şi transferul datelor către telefoanele smartphone
  • Numărul cinci este deja legendara sa rezistenţă

TG-5 este rezistentă la şoc provocat de cădere de la o înalţime de 2.1 metri, rezistentă la zdrobire cu o greutate de 100kg, rezistentă la îngheţ până la -10°C, rezistentă la praf, şi rezistentă la scufundare în apă până la o adâncime de 15m fără o carcasă subacvatică specială.

Împreună cu carcasa susbacvatică PT-058 (comercializată separat) se pot înregistra imagini şi filme până la o adâncime de 45 metri.

olympus tg-5

Acessorii diverse și garanție extinsă

Gama vastă de accesorii a TG-5 deschide o lume a creativității atunci când captați acțiunea. De la carcasele de transport până la LED Light Guide, blițuri, teleconvertoarele, fisheye până la carcase subacvatice.

Eliberați creativitatea și obțineți cele mai multe detalii din înregistrarea experiențelor uimitoare.

TG-5 este un sistem complex pentru oameni dornici de aventură şi de fotografii pe măsură. Preţul excelent include o extensie a garanţiei cu şase luni, dacă noii deţinători îşi înregistrează camera pe MyOlympus.

Descoperă Olympus Tough TG-5 la F64!

Save

Save

Save


Save

Savetest - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top