Evenimentul "Descoperă Panasonic GH5 la F64, cu Doru Iacovescu” – making of

F64 a avut bucuria de a găzdui la începutul lunii aprilie 2017, alături de Panasonic, un eveniment dedicat prezentării noului mirrorless Panasonic Lumix GH5, o cameră ce deschide calea către o nouă etapă a culturii fotografice și cinematografice.

Speakerul evenimentului a fost cunoscutul videograf Doru Iacovescu, care a povestit despre performanțele GH5, împărtășindu-le celor din sala din experiența sa alături de acest aparat, după cele cinci zile de test. De asemenea, publicul a avut ocazia să analizeze rezultatele alături de Doru, într-o discuție interactivă cu acesta, urmată de clasica sesiune de întrebări și răspunsuri.

Panasonic

Un scurt clip despre eveniment, găsești aici:

Lumix GH5 furnizează performanță hibridă avansată pentru fotografii pasionați și cameramanii profesioniști care doresc să captureze momente unice cu 4K VIDEO 60p/50p și 6K PHOTO. Depășind toate standardele actuale ale camerelor mirrorless, acest nou produs determină seria LUMIX GH să atingă noi performanțe unice. Bazându-se pe o serie de tehnologii inovatoare pentru calitatea imaginii, sensibilitate și performanță, având totodată dimensiuni mici pentru o portabilitate ridicată, noua cameră hibridă LUMIX GH5 deschide calea către o nouă etapă a culturii fotografice și cinematografice.

Pe scurt, Panasonic GH5 se prezintă așa:

  • senzor MOS de 20MP și un nou Venus Engine
  • un nou sistem de focalizare automată cu tehnologie DFD avansată
  • dual IS pe 5 axe, v.2
  • AF pe 225 de zone
  • înregistrare video 4k/60p
  • înregistrare internă 4k/30p 4:2:2 10-bit
  • ieșire HDMI
  • funcția 6K PHOTO
  • VFR-frecvența de cadre variabilă, care vă permite să înregistrați video la o frecvență mai ridicată sau mai redusă, în modurile 4k sau full HD.
  • înregistrare V-LogL, care permite o gamă dinamică mai largă pentru gradația culorilor, mărind-o la 12 trepte.
  • slot dublu pentru carduri (SD)
  • corp din aliaj de magneziu, rezistent la stropire,praf sau îngheț
  • vizor OLED 0,76x cu 3680k puncte și ecran tactil pivotant de 3,2„
  • bluetooth și Wi-Fi

Găsești un review complet, realizat de Alex Șerban, aici: https://blog.f64.ro/2017/04/06/review-panasonic-gh5-cu-alex-serban/

De asemenea, nu rata nici testul video realizat de Cosmin Dumitrache, cu filmări spectaculoase din natură:

Save

Save

Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.