Canon le oferă videografilor șansa de a surprinde imagini spectaculoase

Canon completează gama de obiective cine-servo de format mare, oferindu-le videografilor şansa de a a surprinde imagini spectaculoase. Canon Europe, liderul mondial în domeniul soluţiilor de imagistică, anunţă astăzi lansarea celui mai nou obiectiv compact cine-servo – modelul CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S. Conceput pentru videografi profesionişti şi amatori avansaţi care folosesc camere cu un singur senzor, de format mare, cu ajutorul acestui model veţi putea realiza filme, documentare, filmări de nuntă sau pentru corporaţii cu cea mai fină precizie şi la cea mai înaltă calitate. Oferind o distanţă focală de 70-200mm în cercul de imagine Super 35, versatilul obiectiv se alătură modelului CN-E18-80mm lansat în 2016 şi completează gama de obiective Canon compacte cine-servo.

Claritate incredibilă

Dotat din fabricaţie cu un zoom optic puternic de 2.8x, cu funcţii de focalizare automată precisă şi de zoom servo, modelul CN-E70-200 este ideal pentru o gamă largă de oportunităţi de înregistrare. Chiar şi atunci când schimbaţi valoarea zoom-ului, focalizarea este realizată cu succes, ceea ce îl face un model ideal pentru utilizatori individuali care au nevoie să modifice rapid o încadrare fără a schimba obiectivul, cum sunt jurnaliştii de ştiri.

Noul model CN-E70-200 este un obiectiv parfocal prevăzut cu trei moduri de stabilizare a imaginii. Împreună cu obiectivul CN-E18-80, videografii se pot bucura de o distanţă focală versatilă de 18-400mm , ideal atunci când subiectul trebuie surprins de la o distanţă sigură, cum este în cazul sporturilor.

Conceput să funcţioneze cu aparate foto DSLR cu montură EF şi cu camere video cu obiective detaşabile compatibile de la Canon, obiectivul CN-E70-200 dispune de o gamă variată de funcţii de montare şi de focalizare automată super-rapidă.  Tehnologia Dual Pixel CMOS AF permite focalizarea rapidă şi precisă prin simpla apăsare a unui buton (AF un cadru), în timp ce focalizarea automată vă permite să urmăriţi subiectul fără să pierdeţi focalizarea, ideal pentru surprinderea vieţii sălbatice.

Calitate specifică sistemelor optice 4K

Tradiţia Canon cu privire la design şi performanţă în domeniul optic se reflectă şi în rezoluţia uimitoare a obiectivului CN-E70-200; acceaşi calitate se menţine de la centrul obiectivului până la margini. Funcţia de transfer de modulaţie a fost îmbunătăţită în mod special pentru a face faţă cerinţelor camerelor 4K, iar balansul culorilor a fost gândit pentru a se potrivi cu alte obiective Canon cinema EOS, astfel încât noul obiectiv să ofere imagini de calitate excepţională – fie că filmaţi în 4K sau HD.

Operabilitate îmbunătăţită

Datorită dimensiunii sale compacte şi a greutăţii reduse, obiectivul CN-E70-200 poate fi folosit în diverse scenarii care implică înregistrarea, de la camere tip spider la drone. Toate acestea, împreună cu design-ul său ergonomic şi cu grip-ul opţional Canon ZSG-C10 pentru zoom, fac obiectivul capabil să abordeze o paletă largă de noi stiluri de înregistrare. Ataşat la corpul obiectivului cu ajutorul unui cablu cu 20 de pini, modelul ZSG-C10 permite activarea discretă de la distanţă a funcţiei zoom servo şi a AF un cadru. Acesta poate fi folosit în timp ce este montat pe cilindrul obiectivului, pentru filmare confortabilă cu montare pe umăr sau detaşat de obiectiv şi utilizat din mână. ZSG-C10 include un comutator uşor de controlat, un buton de pornire/oprire a înregistrării, un buton AF un cadru şi un mâner cu unghi reglabil pentru confort optim.

Funcţii principale CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S:

  • Funcţii care asigură calitatea înaltă, la preţ mic
  • Integrare perfectă cu montura EF
  • Activarea efectului de bokeh
  • Reducerea fenomenului „focus breathing” (modificarea focalizării odată cu schimbarea distanţei focale)
  • Performanţă 4K de excepţie
  • Grip servo comod

[products ids=125035111]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.