„Călătorie prin viață” – expoziție de fotografie

Postat de: F64 F64

Astăzi, 7 aprilie, ora 17, la Cofetăria Moesis by Angelo, situată pe strada Mircea cel Bătrân, numărul 148, va avea loc vernisajul expoziției “Călătorie prin viată”, artist fotograf Oana Bunda.

Nu întâmpător “Călătorie prin viață” trece prin Cofetăria Moesis by Angelo, un loc boem, în stil retro, mai puțin obișnuit pentru peisajul urban constănțean fiindcă fotografiile Oanei Bunda sunt desprinse parcă dintr-un film asemeni decorului în care sunt expuse.

Expoziția “Călătorie prin viată” înglobează douăzeci și două de fotografii, fiecare purtând un mesaj simplu dar profund, în contrast cu agitația și superficialitatea cotidiană. Oana Bunda a surprins douăzeci și două de secvențe ale vieții, stilizând și conservând în demersul său artistic Pasiunea, Curajul, Fericirea, Iubirea…Viața. Ea însăși a avut curajul de a ieși din lumea ședințelor foto, din lumea online în realitatea grăbită, unde telefonul transformă pe orcine într-un artist, îndemnându-ne să reflectăm o clipă la ceea ce înseamnă Călătoria prin viață!

Așa cum o descrie scriitorul și publicistul Răzvan Ioan Boanchiș, „Oana Bunda este un portetist și un peisagist care pictează cu ochiul, atunci când degetul de pe aparatul foto declanșează viața și filigran cinematografic. Personajele micuțe joacă în filme de scurt metraj, surprinse într-un ciob de secundă metamorfozat în admirație și tandrețe durabile. Pe panourile Oanei nu sunt doar copii și priveliști. E Dobrogea care se înfrumusețează cu efuziunile metalurgice ale Mării. Foto – obiectivul Oanei e o dantelă pe care s-a iscălit vântul”.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Wild Art, reprezentată de Laura Stroe și Dan Ferariu și Inomar Cluster, prin prezența președintelui Stănică Enache. Expoziția va fi vernisată de Prof. Univ. Dr. și Membru asociat al Academiei Oamenilor de Știință, Marian Cojoc, poeta și artist plastic, Iulia Pană, gazda evenimentului, Paula Vals, Directorul Muzeului Militar “Regele Ferdinand I”, Dr. Costin Scurtu, președintele Asociației Culturale Astra Dobrogeană, Daria Nicolae și președintele Inomar Cluster, Stănică Enache.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top