(c) Eli Driu

Ziua Internațională a Bătăii cu Perne în imagini (2017)

Pe 1 aprilie (și n-a fost păcăleală), bucureștenii au sărbătorit cu mic, cu mare cea de-a 4 ediție a Zilei Internaționale a Bătăii cu Perne (International Pillow Fight  Day), evenimentul ce a avut loc simultan în peste 50 de orașe din lume.

Marea bătălie cu perne a avut loc în Piața Universității, fiind programată pentru intervalul orar 16-17:30.

Startul a fost ușor decalat și numărul participanților a fost mai mic în comparație cu edițiile anterioare, însă distracția nu a lipsit, ba dimpotrivă.

Au existat totuși o serie de reguli, astfel că cei implicați în bătaia cu perne nu aveau voie să folsească perne tari, sa lovească persoanele „neînarmate” (majoritatea fotografi sau cameramani) sau pe cele căzute.

Numărul mic al combatanților a fost suplinit de numărul fotografilor, aproape omniprezenți oriunde aruncai un ochi sau o pernă. 🙂

Tocmai de aceea, ne-am gandit să alcătuim și în acest an o selecție de imagini de la eveniment.

Înainte de a te delecta cu fotografiile de la eveniment, poate vrei să arunci un ochi și peste acest video fain realizat de Alex Graur. Mulțumim Alex!

#1 Eli Driu

#2 Paul Alexandru

“Pe 1 aprilie a avut loc, conform tradiției, cea de-a 4-a ediție a Pillow Fight București, tot în Piața Universității. Au fost mult mai puține persoane față de edițiile precedente, cei mai mulți bucureșteni alegând să-și petreacă cel mai probabil ziua de sâmbătă în parcuri sau în afara orașului. N-am mai surprins povești de dragoste, prindeam cel puțin două sau trei săruturi la fiecare ediție, însă distracția cu siguranță nu a lipsit.”

#3 Cosmin Gârleșteanu

Ne-a încântat cu aceste cadre digitale, însă ne-a surprins în mod plăcut faptul că a ales și o abrdoare mai “Old School”, realizând și o serie de cadre pe film (a folosit Fomapan 100 și Ilford 400), pe care le poți vedea mai jos:

#4 Valentina Vapor la Ziua Internațională a Bătătii cu Perne

#5 Marius și Alexia Surleac

Un duo tată-fiică ne-au trimis fotografii de la Ziua Internațională a Bătăii cu Perne!

“Dacă anul trecut am ieșit singur, anul acesta am decis sa merg la Pillow Fight împreună cu fiica mea. Chiar dacă au fost mult mai puțini participanți, până la urmă atmosfera a fost una cât se poate de placută. Toți cei prezenți erau cu zâmbetul pe buze și cred că, față de ediția precedentă, a crescut ușor numărul părinților veniți cu copii.

Imediat după ce s-a dat startul bătăii cu perne, fiică-mea a uitat de camera foto și s-a apucat să strângă și să arunce în aer pene, alături de ceilalți copii, adunați in fața scenei.

În concluzie, ne-am simțit foarte bine și ne-am întors acasă cu pene nu numai în fotografii, dar și-n par și-n haine. :)”


Iată și cadrele realizate de Alexia

Felicitări Alexia, te mai așteptăm la Blogul F64!
Spor la fotografiat!

#6 Octavian Bâlea

#7 Marilena Ditrik

“Vremea a fost mai bună, lumea a fost mai puțină decât la evenimentele anterioare. Puțin dezamăgitor, dar explicabil, avand în vedere că nu a fost promovat mai deloc evenimentul, păcat! Cu bucurie am constatat însă că pentru copii prezenți numărul nu a contat.

Am regăsit figuri cunoscute de anul trecut, am remarcat figuri noi, copii de diverse etnii, uniți de joc și de veselia molipsitoare. Nici adulții nu s-au lăsat mai prejos!”

#8 Cristina Țintă

#9 Marius Jula

“Ce mi-a plăcut de Ziua Internațională a Bătăii cu Perne? Oamenii. De toate vârstele, veseli și cu chef de distracție. Și foarte mulți turiști. Probabil că se plimbau prin Centrul Vechi și au nimerit la Pillow Fight, dar sigur au rămas cu o amintire foarte plăcută. Ce nu mi-a plăcut? Cam puțină lumea față de anii trecuți. Dar vorba Mirelei, probabil cei care au văzut evenimentul or fi crezut că e păcăleală de 1 aprilie :)”

#10 Luchian Comșa

Tu cum te-ai distrat la Ziua Internațională a Bătăii cu Perne? Povestește-ne într-un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.