Am sărbătorit luna femeii alături de Magnolia

Postat de: F64 F64

Suntem în luna femeii și de aceea echipa F64 a pregătit o mulțime de surprize pentru doamnele și domnișoarele pasionate de fotografie.

Pe lângă o mulțime de articole de blog dedicate și oferte speciale, ne-am dorit foarte mult să vă întâmpinăm, pe 8 martie, la magazinul F64 din București, cu o surpriză. Pentru asta am apelat la prietenii de la Florăria Magnolia care au primit cu bucurie propunerea noastră. Astfel, toate doamnele și domnișoarele care ne-au vizitat de Ziua Femeii și a Mamei au fost întâmpinate de consultanții F64 cu flori și zâmbete.

„De peste două decenii ne bucurăm să ajutăm oamenii în a oferi cele mai înmiresmate flori și cele mai frumoase aranjamente, dar în fiecare an luna martie este specială. Primăvara este sezonul în care natura renaște și astfel străzile sunt pline cu oameni care vor dărui sau tocmai au primit flori, acestea fiind un tablou splendid de admirat. Dintre toate zilele lunii, 8 martie are o însemnătate deosebită pentru noi. Tocmai de aceea am și răspuns cu mare drag invitației F64 de a oferi doamnelor și domnișoarelor flori cu ocazia zilei dedicată lor.”

       femeie

„Nimic nu se compară cu un buchet colorat şi plin de viaţă pentru a celebra femeile importante din viaţa noastră și acțiunea aceasta realizată împreună cu F64 este încă o dovadă că suntem fideli crezului nostru: să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le oferim servicii și produse de cea mai înaltă calitate. Nu ne mai rămâne decât să-i invităm pe toți cei care vor să facă o surpriză frumoasă femeilor din jurul lor să ne viziteze atât magazinele din întreaga Românie, cât și site-ul. Prietenii de la F64 au întâmpinat doamnele și domnișoarele cu brațele deschise și cu flori pregătite pe 8 martie.” spune echipa Magnolia.

magnolia

Mulțumim mult pentru ajutor și implicare echipei Magnolia și vă așteptăm pe site să vă bucurați toată luna de campaniile dedicate vouă. test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top