PEISAJE BRITANICE – expoziție foto la F64

Postat de: F64 F64

F64 și PhotoLife vă invită din 7 martie să descoperiți unele dintre cele mai emblematice peisaje britanice într-o expoziție de fotografie care suntem siguri că nu vă va lăsa indiferenti.

Dan Dinu, Laurent Lefevre și Vlad Popescu au vizitat de mai multe ori Marea Britanie în cadrul turelor foto organizate de PhotoLife, iar imaginile surprinse de ei sunt reunite în această expoziție.

Peisajele întâlnite în insulele britanice nu excelează neapărat în superlative geografice, însă cu siguranță au o subtilitate aparte. Irlanda de Nord vine cu faleze impresionante și peisaje de coastă inedite, Coasta Jurasică a Dorsetului te poartă printre plaje pline de fosile, iar Scoția te uimește în primul rând prin capriciile vremii ce îți oferă un peisaj dinamic și spectaculos. Giants Causeway, Dark Hedges, Insulele Skye și Eigg, Durdle Door, Old Harry Rocks, Glencoe și Old Man of Storr sunt doar câteva dintre cele mai interesante locuri pe care le puteți admira în această expoziție.

peisaje britanice

Vernisajul „Peisaje Britanice” va avea loc marți, 7 martie, începând cu ora 19:00, la sala expozițională F64 din Bd.Unirii nr. 45.

Expoziția va fi deschisă până pe 2 aprilie, în intervalul 9-20.

Intrarea este liberă. Vă așteptăm!

Dan Dinu a tot colaborat cu F64, organizând ture foto, workshop-uri și scriind articole deosebite pentru blogul F64. Poate vă amintiți de expoziția pe care acesta a avut-o în urmă cu doi ani „AOTEAORA”  care ne-a surprins în mod plăcut prin cadrele de excepție surprinse de fotograf, dar și de bucuria de a descoperi o țară îndepărtată cu o poveste și peisaje aparte. Noua Zeelandă este o destinație la care visează mulți dintre noi, iar în link-ul anterior veți regăsi fotografiile expoziției din 2015.

Am menționat și faptul că Dan Dinu a mai scris pentru noi. Mai jos aveți o serie de articole, pe un subiect pe care fotografii nu îl abordează foarte des. Între articole editorial, review-uri și tutoriale, expozantul ne-a pregătit materiale despre filtrele foto, foarte utile pentru oricare dintre noi.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top