Sony lansează concursul PXW-FS7 II

Sony s-a decis să profite de felul în care vizualul evoluează în era tehnologiei și astfel, a lansat concursul PXW-Fs7. 

Mai întâi au fost fotografiile, apoi au apărut filmele, iar când internetul a luat amploare, informația s-a transmis în toate modurile posibile. De la obișnuitul text, la imagini, filme de lungmetraj sau scurtmetraj. Mai nou au apărut și Gif-urile, care sunt undeva între video și fotografie, vizualuri animate care durează câteva secunde.

Ce presupune acest concurs? Multe se pot întâmpla în 60 de secunde. Sigur ai auzit expresia aceea care spune că întreaga viață ți se poate schimba într-o secundă. Atunci, 60 de secunde deja par multe. Regizează-ți filmul documentar de 1 minut, alegerea temei îți aparține.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de aici. În urma completării acestuia vei fi ghidat și informat despre ce trebuie să faci mai departe, cum să-ți înscrii “micro” documentarul și multe altele.

Cel mai bun documentar de 1 minut va câștiga noul PXW-FS7 II. Un camarad ideal, care filmează 4k pentru orice pasionat de documentar.

Sony

PXW-FS7 II este o versiune mai versatilă și capabilă a lui Sony FS7. Deși păstrează toate punctele forte ale predecesorului FS7 II, PXW-FS7 II aduce în plus o serie de îmbunătățiri, precum și o nouă montură (E-Mount) și un sistem electronic de densitate neutră variabilă.

Design-ul ergonomic îți oferă mai multă siguranță atunci când foloseși camera pentru a filma din mână, pe un suport de umăr sau suspendată de un gimbal.

FS7 II are un senzor mare 4K Super 35 Exmor și o senbilitate ISO 2000 ce te ajută să obții filmări cu o separare placută a subiectului de fundal, chiar și în condiții slabe de iluminare. FS7 II oferă un număr maxim de 180 de cadre pe secundă în modul Full HD.

FS7 II are o codare mult mai bună a bit rate-ului (este constant) la rezoluția de 4K, CBG față de VBR la FS7 simplu.

Câștigătorul locului II va primi din partea Sony, un  a7S II.

sony

Sony A7S Mk II este un este un aparat foto mirrorless cu tehnologie de ultimă generație și performanțe deosebite, într-un corp cu un design clasic, ce va fi cu siguranță îndrăgit de pasionații de fotografie.

Sony A7S Mk II dispune de un senzor Full frame Exmor CMOS cu o arhitectură nouă care, împreună cu procesorul de imagine BIONZ X oferă un interval de sensibilitate cu adevarat incredibil! ISO 50-409600 ajută la producerea unor imagini extrem de clare și detaliate, cu zgomot redus de-a lungul întregului interval și cu un efect de moiré extrem de mic.

Dacă ți se par interesante premiile puse la bătaie și esști pasionat de documentare, înscrie-te aici!

[products ids=125031685,125021006]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.