5 idei de fotocarte cadou pentru Ziua Îndrăgostiților

Cum Ziua Îndrăgostiților aproape că bate la ușă, ce idee de cadou mai bună ai putea avea decât o fotocarte?

O cronică a relației voastre sau a familiei, a locurilor prin care ați fost împreună, toate adunate într-o fotocarte, poate fi o modalitate excelentă de a transpune cuvintele în amintiri. Este întotdeauna distractiv să ai o „capsulă a timpului” la care să te poți întoarce când vrei. La urma urmei, cele mai bune povești de dragoste evoluează în timp și e frumos să ai amintiri ale diverselor etape.

Dar ce fel de fotocarte, ne vei întreba. Ți-am pregătit 5 idei interesante, mai jos:

#1 Povești despre voi

O fotocarte ideală pentru orice cuplu. Poți include imagini cu voi, hainele și locurile voastre preferate, animalele de companie etc. și mici povești despre cum v-ați cunoscut, prima întâlnire sau orice altceva îți trece prin minte.

#2 Ce iubesc la tine

O fotocarte acompaniată de 10 (sau 100) de motive pentru care persoana careia îi dedici cadoul merită să fie iubită. Nu e musai să fie doar un cadou de cuplu. Poate fi chiar și o fotocarte dedicată mamei, bunicii, tatălui sau de ce nu, patrupedului preferat. E loc mereu de cât mai multă creativitate, așa că dă-i frâu liber și vezi la ce idei ajungi. Alege fotografii cu persoana căreia îi dedici fotocartea și compune paragrafe scurte care să însoțească imaginile.

#3 Călătoriile voastre

Poate ați vizitat deja jumătate de glob sau măcar jumătate din Europa. Nu ar fi interesant să aduni toate aceste amintiri într-o fotocarte? Le poți aranja cronologic sau poți face un top al locurilor voastre favorite, cu plusuri și minusuri din partea fiecăruia și multe, multe fotografii. Că doar e fotocarte, nu?

#4 Familia ta 

Profită de ocazie ca să creezi o fotocarte pentru întreaga ta familie. Cu mic cu mare, include-i pe toți în paginile cărții. Joacă-te și cu template-urile, alege culori și modele vesele pentru paginile cu copiii. Nu uita de textele amuzante sau chiar scan-uri ale desenelor realizate de ei ș.a.m.d. Posibilitățile sunt aproape nelimitate, trebuie doar să ai chef de joacă.

fotocarte

#5 Temă liberă

Ți se pare că niciuna dintre ideile de mai sus nu e pe stilul sau gustul tău? Atunci pur și simplu gîndește-te cum ar arăta pentru tine fotocartea ideală. Mai mult, poți să ne împărășești și nouă din idei dacă vrei, așa că lasă-ne un comentariu.

Fă cunoștință direct cu aplicația online de configurare a unei fotocărți pentru tine și jumătatea ta, aici.

Serviciul Fotocarte F64:

  • este un serviciu 100% românesc, fiind un parteneriat cu firma Photogo din Cluj
  • fotocărțile pe care ți le oferim vin în mai multe dimensiuni și cu mai multe tipuri de coperți sau hârtie
  • orice proiect este verificat înainte să fie trimis la printare, astfel că vei fi contactat în cazul în care identificăm neconcordanțe în proiect

Descoperă aici cum să-ți păstrezi amintirile într-o fotocarte, ce formate sunt disponibile și tipurile de layout, fundaluri ș.a.m.d.

Pastreaza-ti amintirile intr-o fotocarte!


 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.