Tamron SP 70-200mm 2.8 VC – o noua generatie de teleobiective

Tamron redefineste conceptul de zoom-tele luminos, cu noua generatie 70-200mm 2.8 VC. Un nou design optic, sistem de autofocus mai rapid si stabilizare de imagine imbunatatita, compensare pana la 5 stop-uri.

Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2 (Model A025)

Tamron a anuntat astazi lansarea unui nou obiectiv tele zoom compatibil cu camerele DSLR cu sensor full frame (35mm), respectiv Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2 (Model A025).

Noile versiuni beneficiaza de o revizuire aprofundata a elementelor optice, mecanice si electronice pentru a spori viteza de focalizare automata si precizia, pentru a imbunatati sistemul VC (Vibration Compensation) cu pana la 5 stop-uri și pentru a scurta distanta minima de focus. Noile caracteristici includ eBAND Coating, protectie praf si umezeala/ inele cauciuc , Fluorine Coating si compatibilitatea cu noile Teleconvertoare SP 1.4x si SP2x.

Montura metalica, inelul de trepied si noul design al inelelor de focus si zoom au imbunatatit foarte mult manevrabilitatea pentru fotojurnalism.

Caracteristici produs


#1  Rezolutie extraordinara si performanta de reproducere a contrastului, bokeh frumos si compatibilitate completa cu convertoare tele Tamron.
Bazat pe modelul anterior , SP 70-200mm f2.8 VC USD, lansat in septembrie 2012, design-ul optic a fost imbunatatit cu noile tehnologii optice, atat rezolutia cat si contrastul fiind la un nivel maxim de calitate.
Calitatea bokeh-ului este mult mai placuta, datorita sistemului nou de diafragma cu 9 lamele.
Noul obiectiv SP 70-200mm F2.8 VC G2 are in interior 23 de elemente de sticla dispuse in 17 grupuri, printre care si elemente XLD (eXtra Low Dispersion) si LD (Low Dispersion).
Noul obiectiv este adaptat noului profil NEW SP, fiind compatibil cu cele 2 teleconvertoare, astfel incat poate ajunge pana 620mm in combinatie cu un sensor APS-C 1.6x si TC2x.
70-200mm VC
#2  Stabilizarea de imagine VC a ajuns ca dezvoltare la un nou nivel de performanta, reusind sa compenseze pana la 5 trepte ( conform CIPA si in VC mod3).
Sistemul VC ofera trei moduri de lucru, unul fiind dedicat pentru tehnica “panning”:

  • VC MODE 1 lucreaza ca fiind modul standard de lucru al sistemului VC
  • VC MODE 2 este dedicat pentru “panning”
  • VC MODE 3 este un mod nou, prin care sistemul VC lucreaza prioritar pentru declansarea obturatorului, fata de perceptia din vizor-ul optic.

*Impreuna cu accesoriul dock usb TAMRON TAP-in Console, se poate personaliza si customiza sistemul VC.
#3  Autofocus imbunatatit pentru viteza si precizie
Ca si modelul anterior, autofocusul este operat de catre sistemul USD (Ultrasonic Silent Drive), acum fiind imbunatatit pentru acuratete, rapiditate si zgomot redus. Totodata, a fost aplicat si posibilitatea de Full-Time manual focus.
#4 Focus versatil prin reducerea distantei minime de focus
Imbunatatiri evidente fata de modelul precedent, noul sistem de focus oferind 0.95m distanta minima de focus ( fata de 1.3m al modelului anterior A009).
#5 Constructie rezistenta la praf si umezeala
Ideal pentru utilizarea in aer liber, noul zoom tele 70-200mm de la Tamron dispune de o constructie rezistenta la praf si umezeala, fiind folosite materiale de etansare speciale, care previn patrunderea prafului si a picaturilor de apa.
#6 Sistemul electromagnetic introdus in versiunile pe montura Nikon
Disponibil pentru camerele foto compatibile cu acest standard: D3100, D3200, D3300, D3400, D5000, D5100, D5200, D5300, D5500, D5600, D7000, D7100, D7200, D300, D300s, D600, D610, D700, D750, D800, D800E, D810, D810A, D3x, D3s, D4, D4s, Df, D500, D5.
#7 Compatibil cu TAMRON TAP-in Console, ca accesoriu optional
Acest accesoriu ofera conectivitate USB cu calculatorul personal si prin soft-ul TAMRON TAP-in Utility se poate personaliza firmware-ul, adjusta autofocusul si VC-ul

Gasesti toate noutatile Tamron aici.

Care este obiectivul tau Tamron preferat? Spune-ne printr-un comentariu.
[products ids=125033527,125033528]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.