35awards 2016 – concurs internațional

Vă aducem în atenție un concurs internațional, pentru care mai aveți la dispoziție 18 zile să vă înscrieți. Este vorba despre 35AWARDS, un concurs rusesc cu intrare gratuită. Având ediția de debul anul trecut cu tematica cele mai bune fotografii din 2015, anul acesta au revenit cu forțe proaspete pentru a selecta cele mai bune fotografii ale anului trecut.

Comunitatea fotografilor profesioniști 35PHOTO susține pentru a doua oară concursul 35awards, care vine cu un țel foarte ambițios: să selecteze cele mai bune 100 de fotografii din 2016 dintre sutele de mii de fotografii înscrise în competiție.

Sistemul de evaluare al imaginilor constă într-un juriu profesionist care va selecta cele mai originale și creative fotografii, pline de emoție și cu un mesaj bine definit.

Câștigătorii vor primi un certificat electronic, iar cele mai bune imagini vor fi incluse în albumul tipărit al concursului 35awards.

Toate fotografiile sunt evaluate anonim, pentru a nu se exercita nici un fel de influență externă sau internă. 35awards este o oportunitate foarte bună pentru ca fotografii începători să se poată afirma.

De asemenea, este o bună oportunitate și pentru fotografii profesioniști pentru a observa la ce nivel se află față de fotografii din toată lumea și de toate tipurile.

Evaluatorilor imparțiali nu le vor scăpa din vedere cele mai interesante 100 de cadre.

35 awards

În 2015, 35awards a atras mai mult de 35,000 participanți care au înscris mai mult de 80.000 de fotografii. Din comunitatea de fotografi profesionali făcând parte doar 8,000 de oameni. Vizitatorii site-ului și juriul au lucrat din greu pentru a alege cele puternice imagini.

Au creat un sistem de evaluare echilibrat, care a facut selecția finală din câte 100 de fotografii de la ele 6 categorii, iar toți participanții au fost egali.

Anul acesta 35awards a decis să aloce 13 nominalizări, creând astfel, o competiție mai aprigă și având nevoie de o selecție mai precisă. Drept urmare, oferim fotografilor profesioniști șansa de a monitoriza în timp real evauarea imaginilor proprii înscrise, cât și abilitatea de a editea fotografiile înscrise.

În concluzie, cu siguranță vei avea control total asupra materalului înscris și vei vedea pașii pe care îi urmează și ce răspunsuri primește din partea publicului.

Dacă ai fotografii în care ai încredere, participă! Arată-ne ce ai mai bun, analizează feedback-ul primit și sigur îți vor veni idei noi care să-ți sporească inspirația.

35awards este cel mai mare concurs foto din Rusia, iar anul acesta va fi mai bogat în conținut, mai distractiv și interesant.

Să găsim împreună 100 de imagini unice din anul 2016, care merită admirație universală!

Printre jurații concursului, care sunt adunați din toate colțurile lumii, se numără și fotografa Cristina Venedict.

35 awards
(c) Cristina Venedict

“Fotografiez cu sufletul meu, surprinzând diverse clipe din viața mea. Văd lumea diferită prin vizorul camerei care m-a învățat să văd frumusețe în jurul meu atunci când mă cuprindea tristețea.

Mereu am fost fascinată de oameni. Îmi place să-i privesc, să le studiez trăsăturile, reacțiile, să le cunosc poveștile. Cred că fiecare ființă umană este unică, frumoasă și irepetabilă.
Lucrările mele au apărut în mai multe publicații și pe diverse webite-uri incluzând: Adore Chroma Magazine, Silvershotz Magazine, Professional Photographer Magazine Uk, PH magazine, Worbz, Blur Magazine, Camera Obscura Journal, Tribe Magazine, Musse magazine, Foto4all, CHIP Foto Video, Photo Magazine.”

Află mai multe despre Cristina Venedict.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.