Expoziție Forona dedicată muntelui, în Brașov

Organizația fotografilor de natură din România – Forona și Canon, te așteaptă să vezi o expoziție dedicată muntelui ce va fi expusă în Piața Sfatului din Brașov în cadrul Alpin Film Festival, cu sprijinul Primăriei Brașov, Muzeului Județean de Istorie și Agenției Metropolitane Brașov.

Expoziția constă în 38 de fotografii expuse în format mare, de 100x70cm. Printurile au fost realizate pe un Canon Océ Arizona 6170XTS. O caracteristică importantă este că panourile sunt iluminate și pot fi văzute în condiții optime chiar și pe timp de noapte. Fiind în aer liber a fost musai o adaptare pentru vreme și locație.

Fotografii care expun sunt: Alexandru Preoteasa, Bela Simon, Costas Dumitrescu, Cristian Goga, Dan Dinu, Dorin Bofan, Florentina Tîlvîc, Horia Bogdan, Laurent Lefevre, Remus Munteanu, Șerban Sîmbotelecan, Zoltan Nagy și Zsolt Andras Szabo.

Expoziția “Muntele” va fi deschisă între 23-30 ianuarie 2017 și reunește peisaje montane și faună, atât din România cât și din alte țări, având în vedere că nu toți fotografii sunt români.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, pe data de 25 ianuarie de la ora 17, când vei avea ocazia să îi cunoști pe unii dintre fotografii care expun și să afli mai multe despre organizația noastră și diversele sale implicări pe piața foto legate de fotografia de natură și zonele naturale din țară, cât și despre viitoare idei de proiecte și alte lucruri interesante.

Forona a fost înființată în anul 2015 și reunește unii dintre cei mai cunoscuți fotografi de peisaj de la noi din țară. Organizația își propune promovarea fotografiei de natură și conservarea zonelor naturale prin implicarea membrilor în proiecte ce vizează arta fotografică și protecția mediului. Un alt aspect important este legat de o conduită – etica în fotografia de natură, pe care membrii Forona își propun să o respecte și să o promoveze.

Mai multe informații despre membrii actuali și despre înscrierea în organizație găsești aici.

Te așteptăm!

Vezi ce alte expoziții interesante a mai promovat F64.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.