Blogul F64 vrea să își cunoască cititorii!

Poate că ai auzit de blogul F64 sau poate că nu. Poate că ne citești zilnic, săptămânal, lunar sau mai rar. Poate ești pasionat mai mult de tehnica fotografică sau, dimpotrivă, te interesează în special compoziția. Poate ești pasionat de video sau fotografia cu telefonul. Poate ești abia la început de drum și nu știi în ce direcție să mergi. Oricum ar fi, ne-am bucura tare dacă ne-ai ajuta să ne cunoaștem mai bine cititorii și să venim în întâmpinarea lor cu articole cât mai interesante.

Acum ai ocazia să ne dezvălui ce ți-ar plăcea să citești, să-ți dai cu părerea despre ce facem bine și ce facem rău. Atât din punctul de vedere al articolelor, cât și din punct de vedere al design-ului, ușurința de navigare și altele. Acest chestionar este menit să ne ajute să-ți înțelegem problemele, nelămuririle, dorințele și orice altceva ne-ar ajuta să creăm content cât mai bun pentru tine, dragă cititor.

sfaturi foto

Lucrurile bine făcute nu se fac de pe o zi pe alta și nici de unul singur. Faci parte din comunitatea foto? Acum a venit momentul să ne sari în ajutor pentru ca noi să fim capabili să te ajutăm în continuare, prin educație, produse și multe alte lucruri, idei care poate nouă încă nu ne-au venit.

Idei care poate că ți-au venit ție, dar nu ai avut șansa să le exprimi sau nu ai crezut că vor fi luate în considerare. Poate că ești pasionat de un gen de fotografie mai obscur sau cunoști niște fotografi extraordinari despre care noi încă nu am aflat. Poate ai chiar tu niște cadre surprinzătoare.

Cum ar putea F64 și mai ales blogul F64 să exceleze fără să fie atent la nevoile clienților? Totuși, oricât de atenți ne dorim să fim, uneori ne scapă anumite lucruri sau puncte de vedere.

Ajută-ne să să fim mai atenți la nevoile și dorințele tale. Completează acest chestionar!

Mulțumim! – Blogul F64

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • Văd că amestecați arta cu politica. Nu mânjiți arta cu interesele politice, oricare ar fi ele. Nu veți fi nici artiști nici politicieni, ci doar niște amărâți de cabotini.

    • Bănuiam că cenzurați

  • As dori ca sa aratati fiecare buton in parte ce face la un fotoaparat nikon cu obiectiv

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.