Blogul F64 vrea să își cunoască cititorii!

Postat de: F64 F64

Poate că ai auzit de blogul F64 sau poate că nu. Poate că ne citești zilnic, săptămânal, lunar sau mai rar. Poate ești pasionat mai mult de tehnica fotografică sau, dimpotrivă, te interesează în special compoziția. Poate ești pasionat de video sau fotografia cu telefonul. Poate ești abia la început de drum și nu știi în ce direcție să mergi. Oricum ar fi, ne-am bucura tare dacă ne-ai ajuta să ne cunoaștem mai bine cititorii și să venim în întâmpinarea lor cu articole cât mai interesante.

Acum ai ocazia să ne dezvălui ce ți-ar plăcea să citești, să-ți dai cu părerea despre ce facem bine și ce facem rău. Atât din punctul de vedere al articolelor, cât și din punct de vedere al design-ului, ușurința de navigare și altele. Acest chestionar este menit să ne ajute să-ți înțelegem problemele, nelămuririle, dorințele și orice altceva ne-ar ajuta să creăm content cât mai bun pentru tine, dragă cititor.

sfaturi foto

Lucrurile bine făcute nu se fac de pe o zi pe alta și nici de unul singur. Faci parte din comunitatea foto? Acum a venit momentul să ne sari în ajutor pentru ca noi să fim capabili să te ajutăm în continuare, prin educație, produse și multe alte lucruri, idei care poate nouă încă nu ne-au venit.

Idei care poate că ți-au venit ție, dar nu ai avut șansa să le exprimi sau nu ai crezut că vor fi luate în considerare. Poate că ești pasionat de un gen de fotografie mai obscur sau cunoști niște fotografi extraordinari despre care noi încă nu am aflat. Poate ai chiar tu niște cadre surprinzătoare.

Cum ar putea F64 și mai ales blogul F64 să exceleze fără să fie atent la nevoile clienților? Totuși, oricât de atenți ne dorim să fim, uneori ne scapă anumite lucruri sau puncte de vedere.

Ajută-ne să să fim mai atenți la nevoile și dorințele tale. Completează acest chestionar!

Mulțumim! – Blogul F64
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top