Votează produsul anului și câștigă!

La sfârșitul fiecărui an, deși suntem ocupați și asaltați de sărbători, petreceri, cadouri și tradiții, în tot acest haos mai plăcut sau mai puțin plăcut, în funcție de preferințe, își face loc un moment anume; un moment important pentru fiecare dintre noi.
Te poate lovi când te-ai întors acasă după ultima zi de muncă sau în prima zi de concediu, poate chiar în timpul mesei festive de Crăciun sau petrecerii de Anul Nou. Vorbim aici despre momentul acela personal în care tragem linie și ne luăm câteva clipe pauză, de la tot.
Luăm această pauză pentru a reflecta asupra tututor lucrurilor care ne-au influențat în 2016 pentru ca mai apoi, să putem fi deschiși la începerea unui nou capitol și anume, 2017.
Ca un rămas bun, o urare de sărbători fericite și un start “fresh”, F64 lansează pe ultima sută de metrii a acestui an campania “Produsul anului” care se desfășoară în perioada 28 decembrie 2016 – 10 ianuarie 2017, online pe site-ul nostru și în magazinul F64 (Bulevardul Unirii nr. 45, București), pentru produsele din următoarele categorii.
Fiind obișnuiți să-ți sărim în ajutor, venim și cu o serie de articole pe categorii, menite să te inspire și să te ajute să te documentezi.
Plănuiești să-ți cumperi în curând un nou aparat? Iată recomandările F64 pentru anul 2016!

Topul echipamentelor foto-video în 2016

Ok, aparatul ca aparat, dar oare ce fel de obiective merită încercate? Articolul de mai jos îți poate răspunde la acesată întrebare.
Fan GoPro sau fotografia cu telefonul mobil? Acest articol sigur îți va fi de folos și în plus, vine cu câteva surprize.
De această campanie poate beneficia oricine are pe 18 ani.
Participantul trebuie să răspundă unui chestionar, cu un singur răspuns pentru fiecare întrebare, plus informațiile cerute și astfel va avea șansa să câștige unul dintre cele 50 de premii în valoare de 50 de lei, sub formă de puncte folosibile exclusiv pentru comenzile realizate pe site-ul F64.
Vizitatorul poate vota o singură dată pentru fiecare categorie, iar răspunsurile sunt luate în considerare doar dacă se votează câte un răspunspentru fiecare dintre cele 3 întrebari obligatorii.

Dacă ești confuz cu privire la afirmațiile de mai sus, iată clar și concis ce este necesar pentru ca un participant să fie considerat valid.

  • Participantul să nu fie declarat descalificat, ca urmare a nerespectării condițiilor prezentului Regulament
  • Participantul să răspundă la fiecare întrebare în perioada 28.12.2016 – 10.01.2017 .
  • Participantul trebuie să facă dovada identității sale și să prezinte toate documentele solicitate.
  • Participantul să respecte condițiile de desfăsurare ale Campaniei; în acest sens, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu onora solicitarile venite din partea participanților care încalcă condițiile de organizare ale Campaniei printr-un act de rea-credință care poate fi considerat o fraudă, o tentativă de fraudă sau un abuz. Prin fraudă se înțeleg: orice acţiune sau inacţiune a Participantului care constituie o încălcare sau o tentativă de încălcare a obligațiilor sale legale sau a celor asumate prin participarea la Campanie, cu intenția de a produce fie Organizatorului și magazinelor participante sau fie unui terț, un prejudiciu de orice natură sau de a obține un folos necuvenit pentru sine sau pentru o altă persoană sau acțiunea/inacțiunea Participantului care are drept consecință producerea unui asemenea prejudiciu sau obținerea unui asemenea avantaj.
  • Pentru ca Participantul să fie luat în considerare la tragerea la sorți este necesară răspunderea fiecărei întrebări adresate.

Înmânarea premiilor

  • Pentru a avea acces la cele 50 de premii, trebuie să fi votat produsul anului din fiecare categorie. Premiile se vor acorda prin tragere la sorți în cazul în care sunt mai mult de 50 de utilizatori care au votat produsul câștigător în toate cele 3 categorii.
  • Tragerea la sorți se va face pe data de 11.01.2017 și câștigătorii vor fi anunțați pe site, blog, pagina de Facebook F64 și prin email.
  • Câștigătorii care nu confirmă premiul prin e-mail sau telefonic în decurs de 2 zile lucrătoare, își vor pierde dreptul la premiu și vor fi înlocuiți de una dintre rezervele extrase (dacă este cazul).

Citește regulamentul complet aici

Și acum start la vot! Completează chestionarul campaniei și apucă-te să votezi! Nu uita, trebuie să votezi o singură dată în toate cele trei categorii, produsul tău preferat!
Acestea fiind spuse, F64 vă urează succes și un an nou cât mai fotogenic!
 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • iPhone-ul este cel mai bun gadget.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.