Topul telefoanelor și gadget-urilor în 2016

Știm că anul se apropie de final, probabil ai rămas cu multe amintiri încărcate afectiv, având în vedere că 2016 n-a fost un an care a putut trece neobservat din varii motive, atât cele care au circulat frenetic pe internet și în mass-media, cât și cele din viața ta personală.
gadget-urilor
Cu toate acestea, înainte să-ți iei rămas bun pentru a întâmpina 2017 cu brațele deschise, sperând la un an, cel puțin diferit, dacă nu chiar mai bun decât 2016, F64 te invită să mai arunci o privire asupra telefoanelor și gadget-urilor de top din acest an, în speranța că vor contribui la rezoluția ta de anul viitor.

În majoritatea top-urilor făcute deja, cele mai bune și vânate telefoane ale acestui an sunt (în ordine aleatorie): iPhone 7 (și 7 plus), mult așteptatul Google pixel, Samsung Galaxy S7(și 7s edge), One Plus 3, LG G5, HTC 10, Nexus 6P, iPhone 6s (și 6s plus), Motorola Moto Z și (Z Play) și nu în ultimul rând, Sony Xperia XZ.
Atât de multe alegeri și atât de puțin timp rămas. Nu-ți face griji, F64 îți oferă posibilitatea de a vota produsul preferat prin cea mai nouă campanie lansată “Votează produsul preferat” și te și îndrumă cu propriul top, creat chiar de noi.
Fiind un magazin dedicat pasionaților de fotografie, ne-am gândit să facem un rezumat, al celor mai bune smartphone-uri pentru fotografie și al gadgeturilor de interes, pentru o experiență vizuală cât mai plăcută.
Top 6 Smartphone-uri pentru pasionații foto-video din 2016

#6 Huawei P9 Lite

gadgeturilor

Huawei P9Lite vine cu un design dinamic, cu o diagonală de  5.2” și este foarte subțire. Dispune de dual sim, iar Procesorul Octa-Core cu cei 2GB RAM și 16GB memorie internă asigură rezistența și buna funcționare a senzorului de imagine Sony IMX214 de 13 megapixeli cu o deschidere de f/2.0 care te ajută să nu-ți scape cadrele memorabile, în plus le poți păstra mereu alături de tine datorită memoriei.

Dacă nu ți se pare suficient acest telefon, te invităm să descoperi DJI Osmo Mobile, un dispozitiv de stabilizare perfect pentru smartphone-ul tău, care vine cu o gamă largă de funcții pentru filmare, plus sistemul de stabilizare pe 3 axe, marca DJI.

#5  iPhone 7

gadget-urilor
iPhone 7 vine cu îmbunătățiri substanțiale, oferindu-ți sisteme avansate pentru camere și 12mpx (camera principală). Difuzoarele stereo captivante îți vor permite să-ți asculți muzica preferată, fără să-ți faci griji în privința memoriei, din moment ce acest smartphone vine cu 2GB ram și 128GB memorie. Gama cromatică și luminozitatea bogata și intensă îți va asigura o experiență fotografică impresionantă.

Pentru că vrem să ne asigurăm că te vei bucura 100% de experiența iPhone, îți recomandam și acest încărcător portabil, Asus ZenPower care este de dimensiuni reduse și are o capacitate a bateriei de 10050 mAh.

#4. Huawei P9

gadget-urilor

Huawei P9 nu este un simplu smartphone, ci un dispozitiv care-ți permite să captezi imagini uimitoare, datorită celor două camere cu optică Leica. Dispune de un design elegant și performanțe tehnice deosebite, având un procesor Procesor HiSilicon Kirin 955 octa-core, 3GB RAM, stocare de 32GB și combinația interesantă de slot-uri  2 x SIM sau 1 x SIM + 1 x microSD.
Vezi și un review al acestui smartphone mai jos.
De asemenea și acest smartwatch, Asus Smartwatch Zenwatch 2  cu carcasa din oțel inoxidabil merită luat în considerare. ZenWatch 2 răspunde comenzilor vocale, are o baterie de 300 mAh. Afișează pe ecranul său toate notificările, mesajele și memento-urile tale.

#3 HTC 10

gadget-urilor

Telefonul HTC 10 dă dovadă de performanțe uimitoare datorită procesorului Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB RAM și 32 GB memorie internă. Bateria telefonului rezistă până la două zile și se încarcă foarte repede. Camera foto de ultimă generație vine cu 12MP și cu 5MP cea secundară, toate acestea sub o carcasă complet metalică, unitară și elegantă.

Pentru a-ți face experiența cu acest telefon cât mai plăcută, îți recomandăm brățara fitness XIAOMI , creată special pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești și monitorizezi activitatea fizică.

#2 Samsung G930 Galaxy S7

gadget-urilor

Samsung Galaxy S7 oferă și mai multă putere de procesare, datorită capacității extinse de stocare, de până la 200GB, o cameră foto cu senzor de imagine Dual Pixel, obiectiv stabilizat (OIS), cu diafragmă de f/1.7 și sistem AF cu detecție de fază. De asemenea, dispune și de senzor de amprentă și încărcare wireless, venind dotat cu o memorie RAM de “doar” 4GB.

Mână-n mână cu acest telefon avem și Samsung Gear S2 R720S Smartwatch care vine ca o extensie a smartphone-ului tău, iar lucrurile de care ai cea mai mare nevoie sunt acum la o simplă atingere distanță.

# 1. One Plus 3

gadget-urilor

Din punctul nostru de vedere, titanul smartphone-urilor pentru pasionații foto-video din acest top este One Plus 3, care vine cu un corp din aluminiu extrem de subțire și rezistent. One Plus 3 dispune de tehnologia Dash Charge, care previne supraîncălzirea în timpul încărcării și vine cu o cameră de 16mpx, un sistem de declanșare și autofocalizare rapidă, împreună cu două sisteme avansate de stabilizare a imaginii.

Cu un procesor Qualcomm Snapdragon 820 și un procesor grafic Adreno 530 vei putea rula aplicații de procesare a imaginii și altele fără întreruperi, mai ales că vine și cu 6GB RAM.
Pentru a face un pachet complet alăturăm și aceste două produse magnificului smartphone, brățara Xiaomi Miband 2  care este partenerul perfect pentru o viață activă. 
Pentru a fi 100% siguri că nu vei rămâne niciodată fără baterie recomandăm XIAOMI Power Bank 16000  care îți permite până la 5 încărcări complete!

Alte gadgeturi de interes la sfârșit de 2016 sunt:

DJI Osmo o cameră video cu adevarăt revoluționară, oferă rezolutie 4K și un sistem ingenios de stablizare a imaginii, integrand 3 motoare, câte unul pentru fiecare axă de mișcare. Obiectivul camerei DJI Osmo are o luminozitate f/2.8, iar calitatea de execuție a inlăturat apariția fenomenelor de flare și ghosting. Imaginile inregistrate pot fi transmise către un smartphone sau tabletă prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi.

Nu trebuie ignorată nici DJI Phantom 4 care nu este doar o simplă dronă, ci reprezintă soluția completă pentru filmări aeriene profesionale, menită să asigure imagini de o calitate 4K, iar Quadcopter-ul dispune de numeroase funcții ce facilitează pilotajul și filmarea, oferind o utilizare ușoară și intuitivă.

Ai un alt preferat? Intră AICI și votează gadget-ul sau telefonul anului 2016. Participând, poți fi câștigător la foto 3 din F64, unde punem la bătaie 50 de premii a 50 de lei în puncte pe siteul F64. Mai multe detalii în articolul dedicat de pe blog.

[products ids=125028485,125027547,125026653,125030182,125032601,125025761,125029779,125029363,125029860,125018567,125026000,12503020,125025960,125022098]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.