In orice pasiune sau meserie, cele mai importante sunt cunostintele. Vad in fiecare zi fotografi care investesc in aparatura inainte de a investi in cunoastere si cred ca e foarte gresit. De asta un curs de incepatori este esential atunci cand pornesti la drum. E foarte important ca baza sa fie una solida si mai ales corecta pentru ca apoi sa poti evolua.  (Bogdan Muresan)

Alaturi de Bogdan Muresan, te asteptam intre 26 si 29 ianurie 2017 la Cluj, pentru un atelier intensiv de fotografie, in 5 pasi.

Veti discuta despre:

  • setarile aparatului foto si cum treci de pe auto pe manual

  • notiuni de compozitie

  • fotografia de portret scheme de iluminare

Fiecare notiune prezentata va fi urmata de exercitii practice. Mai mult, prima parte a zilei de duminica va fi dedicata unei sedinte foto de portret cu lumina naturala iar a doua parte unei sedinte foto de studio.

Veti avea ocazia sa realizati o sedinta foto pornind de la un mood board si sa lucrati cu un model profesionist.

Despre Bogdan Muresan

A fost pasionat de fotografie inca din liceu, cand a inceput cu fotografia pe film. Prima iubire a fost fotografia de peisaj. Incet incet a descoperit fotografia de portret si cea de studio.In urma cu 6 ani a hotarat sa faca din pasiune un business. A inceput sa predea acum 3 ani, cand a fost invitat sa sustina un workshop in cadrul Photo Romania Festival iar din anul urmator a intrat in echipa de organizare a acestui festival si se ocupa de sectiunea de workshopuri. Anul acesta a pornit o initiativa unica in Romania, respectiv Photo Romania Academy, care se doreste a fi prima scoala de fotografie la nivel national. Duc astfel workshopuri pentru toate nivelurile de experienta si genurile de fotografie in toate orasele mari din tara.

Puteti gasi fotografii realizate de Bogdan AICI.