Top accesorii foto-video de interes la final de 2016

Postat de: F64 F64

Daca in cazul aparatelor foto-video si a obiectivelor deciziile se iau uneori mai rapid, mai ales daca esti chitit pe ceva anume, ai citit despre acel produs sau poate chiar l-ai testat, in cazul accesoriilor lucrurile se complica, mai ales ca optiunile sunt aproape nelimitate.

Esti pasionat de fotografia de studio, vei dori diverse accesorii care sa-ti faca munca mai usoara. Esti pasionat de fotografia de natura, iti vei dori cel mai probabil un trepied si o serie de filtre foto. Te joci din cand in cand cu telefonul mobil, o sa vrei si un kit de lentile. Cu totii ne vom dori o imprimanta foto la un moment dat, pentru a ne putea imprima singuri imaginile pe care le-am realizat, fie ca le inramam pentru a ne decora casa sau pentru a le face cadou. Iar despre acumulatori de rezerva, memorii si cititoare de card nici nu mai e cazul sa le mentionam, acestea sunt accesorii obligatorii in trusa oricarui pasionat de foto-video.

Haide sa descoperim si o serie de astfel de produse aflate in centrul atentiei la final de 2016:

Trepied foto Fancier WF3642 

Fancier WF3642 are toate functiile necesare pentru fotografiere: o placuta demontabila pentru montare/demontare rapida si cap panoramic. Coloana centrala poate fi ridicata prin simpla modificare a unui surub. De asemenea, poate fi scoasa complet si montata invers, lucru util pentru fotografia macro. Acest trepied este confectionat din aliaj usor de aluminiu, perfect pentru folosirea zilnica.

Lowerpro Adventura SH 120 Black II – geanta foto

Lowepro Adventura SH 140 II este destinata unei truse foto compuse dintr-un body DSLR (entry sau mid-level) cu obiectivul montat si inca unul de rezerva. Este confectionata din materiale de calitate superioara, fiind comoda si usor de purtat oriunde, pastrandu-ti in permanenta echipamentele in siguranta.

Kingston SDHC Ultimate 64gb Class 10 UHS-I U1

accesorii foto-video
Kingston SDXC Ultimate are o viteza de citire de pana la 90MB/s si de scriere de pana la 45MB/s. La cei 64gb de memorie este ideal pentru aparatele foto si video care necesita spatii generoase de stocare si viteze de ridicate, pentru filmari full HD, 3D sau chiar 4K.

Descopera in acest articol la ce sa fii atent atunci cand achizitionezi un card de memorie SD, de la capacitate, clasa si viteza, pana la diverse sfaturi utile.

Kingston FCR-HS4-CARD READER USB 3.0 High-Speed Media Reader

Cititorul de carduri Kingston FCR-HS4 foloseste tehnologia USB 3.0 care aduce un plus vitezei de transfer al datelor de pe carduri, putand ajunge si la 5gb/s, fiind destinat urmatoarelor produse: Compact Flash, Secure Digital, microSD, si Memory Stick. Se va dovedi extrem de util pentru orice pasionat de fotografie, fiind mult mai comod si rapid sa iti copiezi si sa iti salvezi in acest fel fotografiile sau clipurile video, decat sa legi camera la un laptop sau pc.

Kathay KVL-9099 lampa studio