Top 7 aparate foto-video de interes la final de 2016

Postat de: F64 F64

2016 a venit cu o serie de lansari importante de echipamente foto-video, atat in zona DSLR, cat si a aparatelor mirrorless sau a compactelor performante.

De la cateva lansari independente la cele din cadrul marilor targuri de echipamente, culminand cu faptul ca in acest an a avut loc si o noua editie Photokina, blogul F64 v-a adus intotdeauna la timp ultimele noutati foto-video.

Acum, tinand cont de intrebarile si solicitarile de produse primite de la voi si avand in vedere ca sfarsitul de an bate la usa, am alcatuit o lista de echipamente foto-video care par a fi la mare cautare la final de 2016, fie pentru ca se afla la promotie sau inca nu au fost detronate de cele mai noi aparitii.

Hai sa le descoperim impreuna:

Canon 700D

Un DSLR „pitic” fata de unii confrati ai sai, Canon EOS 700D ofera performante deosebite pentru orice fotograf. Paleta de functii atat pentru fotografiere, cat si pentru filmare iti va stimula creativitatea, iar ecranul LCD Vari – Angle Touchscreen de 3.0″ iti va permite sa surprinzi cadre din cele mai neobisnuite unghiuri.

Dispune de un AF silențios, senzor APS-C CMOS de 18 MPX, ISO pana la 25.600 cu functia de multi shot noise reduction si filmare Full HD la 1080p.

Panasonic G7

Panasonic DMC G7, mirrorless-ul pe sistem micro 4/3 dispune de functii foto si video avansate. Datorita senzorului Live MOS 16Mpx, procesorului Venus Engine 9 si modurilor foto 4k vei obtine imagini vii si de o claritate impresionanta.

Desi are un body compact, vine dotat cu un ecran LCD cu touchscreen, filmare 4k UHD la 30/24fps, conectivitate Wi-Fi si un ISO pana la 25600.

Vizorul electronic OLED cu 2.360.00 puncte, impreuna cu functia rafală de 8fps cu AF, sistemul de autofocus DFD si obiectivul de kit 14-42mm, fac din aceasta camera un companion ideal pentru fotografi si amatori ai videografiei.

Vlad Eftenie a testat Panasonic G7 si a realizat un review complet, publicat in doua parti, pe care te invitam sa-l citesti pe blogul F64.

echipamente foto-video

Sony A6000