Ești pregătit de Black Friday la F64?

Fenomenul Black Friday, aşa numit şi Vinerea Neagră, sau Vinerea Reducerilor, a ajuns de câțiva ani şi în România, devenind extrem de popular, pentru că foarte multe magazine şi retaileri au oferit (şi vor oferi şi în 2016) reduceri importante.

Dacă îţi plac promoţiile și ești pasionat de fotografie sau videografie, atunci nu uita că și F64 participă, an de an, la Black Friday-ul din România.

Mai mult, pentru o experiență de Black Friday cât mai plăcută, ți-am pregătit și un scurt îndrumar de acțiuni, astfel încât să te bucuri de produsele căutate la F64 și să fii sigur că sunt ceea ce ai nevoie.

#1 Documentează-te!

invata fotografie

Ce fel de fotografii faci? Ce buget ai? Cât de importantă este funcția video a aparatului tău foto? Senzor full-frame, APS-C, micro 4/3? În funcție de răspunsuri, gândește-te pentru ce tip de cameră vrei să optezi. Să fie un DSLR, un mirrorless, o cameră de acțiune sau chiar un aparat pe film instant? Găsești aici un articol detaliat, cu explicații, avantaje și dezavantaje despre cum alegi un DSLR.

Îți face cu ochiul mai degrabă un mirrorless? Citește povestea câtorva fotografi români care, odată ce l-au achiziționat, nu prea s-au mai despărțit de mirrorless-ul lor, și ne răspund la întrebarea „De ce mirrorless?”.

Pasiunea ta înclină mai degrabă spre vlogging decât spre fotografie? N-am uitat nici de tine. Descoperă pe blogul F64 recomandări de echipamente pentru a face vlogging.

Pentru toate echipamentele, indiferent de preferințe, vei avea nevoie și de carduri de memorie. Știi însă, cum să îl alegi pe cel potrivit? Află de ce trebuie să ții cont atunci când achiziționezi un card de memorie SD  sau CF, cum e cu clasa și viteza, plus detalii despre viteza de scriere și cea de citire.

Ai deja aparatul foto și ești în căutare de obiective? Găsești informațiile tot pe blogul F64! Fie că vrei să „traduci” informațiile de pe obiectivele foto sau ai nevoie de câteva sfaturi legate de accesorii, documentarea și citirea acestor articole te vor ajuta să mergi la sigur, iar alegerea să fie cea potrivită pentru tine.

black friday

Mai mult, ai pe blogul nostru o sumedenie de articole interesante din care afli cum e treaba cu ISO, ce este punctul de stație, cum se citește histograma sau ce e balansul de alb și cum compunem corect o fotografie, la rubrica de tutoriale.

#2 Testează produsele în magazin sau caută review-uri despre ele

Dacă ești din București sau din împrejurimi, te așteptăm în magazin pentru a testa produsele. Dacă distanța pare a fi un impediment, pentru o gamă largă de produse vei găsi review-uri și povești de la sesiuni de testare, însoțite de multe fotografii frumoase, pe blogul F64.

#3 În cazul în care nu ai unul deja, fă-ți cont pe site-ul F64

În iureșul de Black Friday ar fi indicat să nu mai pierzi timpul cu introducerea unor date personale, de livrare sau de facturare, așa că fă-ți contul din vreme, urmând ca în zilele cu oferte să dai doar câteva click-uri. Ai grijă să îți completezi corect toate datele și dacă ai întrebări apelează la consultanții F64 care să te ajute.

#4 Abonează-te la newsletterul F64

De ce ai face asta? Pentru a afla din timp, direct în căsuța ta de email, ofertele și orice informație importantă legată de Black Friday sau alte promoții la echipamentele foto-video.

Abonează-te AICI

#5 Fă-ți curat în wishlist, păstrează momentan doar produsele care te interesează de Black Friday!

black friday 2016

Ne-a șoptit un spiriduș că multe wishlist-uri sunt pline de produse fel de fel, unele plasate acolo deja de ceva vreme. Pe toate le „vânezi” de Black Friday? Dacă nu, recomandarea ar fi să faci un pic de curățenie. Îți va fi mai ușor în momentul în care plasezi o comandă.

Cât despre reduceri, știi deja. Dacă produsul e la promoție și îl ai în wishlist, afli primul reducerile!

#6 Întreabă-ne orice la telefon, pe chat sau pe Facebook

Ai nedumeriri? Te-ai documentat, dar tot nu ești sigur ce produs ți se potrivește? Consultanții noștri îți vin în ajutor! Sună-ne sau scrie-ne și povestim despre pasiunea ta sau echipamentele de care ai nevoie. Mai mult, te încurajăm să ne dai sugestii de review-uri, articole sau alte materiale care crezi că ți-ar fi de folos.

Iar după Black Friday, dacă vrei să afli și mai multe, nu uita că poți solicita consultanță foto la domiciliu cu personalul specializat F64, pentru a avea acces la cunoştinţe despre setarea aparatului tău foto, dar şi despre cele mai potrivite tehnici pentru a fotografia în anumite situaţii( fotografia de studio, macro, de produs, utilizarea diferitelor tipuri de bliț, calibrarea monitorului etc.).

Ne găsești pe pagina de Facebook F64 și pe grupul de Facebook F64 🙂

Când e Black Friday 2016 la F64?

O altă întrebare importantă este cea legată de data la care se va organiza Black Friday 2016 la F64.

Nu te mai ținem în suspans și te anunțăm că data oficiala este cea de 18 noiembrie 2016, urmând ca promoțiile să fie active și pe 19-20 noiembrie, practic de vineri până duminică inclusiv, ca în fiecare an.

Programul din magazin și call center de Black Friday 2016

În zilele de Black Friday vom funcționa după următorul program extins:

Program magazin:

Vineri, 18 noiembrie : 09:00-22:00

Sâmbătă, 19 noiembrie: 09:00-22:00

Duminică, 20 noiembrie: 10:00-16:00

Program call-center:

Joi, 17 noiembrie: 09:00-00:00

Vineri, 18 noiembrie : 00:00-22:00

Sâmbătă, 19 noiembrie: 09:00-22:00

Duminică, 20 noiembrie: 10:00-16:00


În plus, nu uita că și de Black Friday, la F64, POȚI PLĂTI ÎN RATE!

aparate foto-video

Vezi și:

Alți fotografi au mai citit și:

8 Comments

  • […] Cumpărături liniștite și înainte de Black Friday Pentru o experiență de cumpărături cât mai plăcută și mai liniștită, F64 are și două surprize pentru cei pasionați de fotografie. Prima este aceea că oricine poate cumpăra liniștit în perioada 1 – 17 noiembrie, iar dacă produsul achiziționat va fi la reducere de Black Friday, atunci va primi înapoi diferența, sub formă de voucher (în perioada 25 – 30 noiembrie). Cea de-a doua surpriză presupune că orice aparat foto inclus în campania de Black Friday le aduce clienților un cupon de 4% din valoarea achiziției. Îl pot folosi pentru cumpărături în perioada 1 – 31 ianuarie 2017 și își pot astfel completa trusa cu obiectivele foto-video dorite.„Vânătoarea de oferte“ de Black Friday aduce prețuri speciale la o selecție variată de produse, de la aparate și obiective foto profesionale la blițuri, imprimante, telefoane inteligente sau medii de stocare. Vor fi incluse în campanie și drone, accesorii și acumulatori.F64 are și câteva sfaturi pentru clienții care vor să se asigure că prind reducerile dorite. Fie că știu deja ce produse vor, fie că așteaptă „Vânătoarea de oferte“, consultanții magazinului recomandă crearea din timp a unui cont pe site. Acolo, vor fi introduse datele de livrare pentru a plasa comenzile cât mai rapid în weekendul reducerilor. De asemenea, este foarte util wishlist-ul, unde pot fi adăugate produsele dorite și este astfel simplificat procesul de achiziție. O opțiune foarte bună pentru a fi la curent cu noutățile este și newsletter-ul F64. În plus, toate sfaturile sunt disponibile și pe blogul magazinului. […]

  • […] F64 are și câteva sfaturi pentru clienții care vor să se asigure că prind reducerile dorite. Fie că știu deja ce produse vor, fie că așteaptă „Vânătoarea de oferte“, consultanții magazinului recomandă crearea din timp a unui cont pe site. Acolo, vor fi introduse datele de livrare pentru a plasa comenzile cât mai rapid în weekendul reducerilor. De asemenea, este foarte util wishlist-ul, unde pot fi adăugate produsele dorite și este astfel simplificat procesul de achiziție. O opțiune foarte bună pentru a fi la curent cu noutățile este și newsletter-ul F64. În plus, toate sfaturile sunt disponibile și pe blogul magazinului. […]

  • […] F64 are și câteva sfaturi pentru clienții care vor să se asigure că prind reducerile dorite. Fie că știu deja ce produse vor, fie că așteaptă „Vânătoarea de oferte“, consultanții magazinului recomandă crearea din timp a unui cont pe site. Acolo, vor fi introduse datele de livrare pentru a plasa comenzile cât mai rapid în weekendul reducerilor. De asemenea, este foarte util wishlist-ul, unde pot fi adăugate produsele dorite și este astfel simplificat procesul de achiziție. O opțiune foarte bună pentru a fi la curent cu noutățile este și newsletter-ul F64. În plus, toate sfaturile sunt disponibile și pe blogul magazinului. […]

  • […] Cumpărături liniștite și înainte de Black Friday Pentru o experiență de cumpărături cât mai plăcută și mai liniștită, F64 are și două surprize pentru cei pasionați de fotografie. Prima este aceea că oricine poate cumpăra liniștit în perioada 1 – 17 noiembrie, iar dacă produsul achiziționat va fi la reducere de Black Friday, atunci va primi înapoi diferența, sub formă de voucher (în perioada 25 – 30 noiembrie). Cea de-a doua surpriză presupune că orice aparat foto inclus în campania de Black Friday le aduce clienților un cupon de 4% din valoarea achiziției. Îl pot folosi pentru cumpărături în perioada 1 – 31 ianuarie 2017 și își pot astfel completa trusa cu obiectivele foto-video dorite.„Vânătoarea de oferte“ de Black Friday aduce prețuri speciale la o selecție variată de produse, de la aparate și obiective foto profesionale la blițuri, imprimante, telefoane inteligente sau medii de stocare. Vor fi incluse în campanie și drone, accesorii și acumulatori.F64 are și câteva sfaturi pentru clienții care vor să se asigure că prind reducerile dorite. Fie că știu deja ce produse vor, fie că așteaptă „Vânătoarea de oferte“, consultanții magazinului recomandă crearea din timp a unui cont pe site. Acolo, vor fi introduse datele de livrare pentru a plasa comenzile cât mai rapid în weekendul reducerilor. De asemenea, este foarte util wishlist-ul, unde pot fi adăugate produsele dorite și este astfel simplificat procesul de achiziție. O opțiune foarte bună pentru a fi la curent cu noutățile este și newsletter-ul F64. În plus, toate sfaturile sunt disponibile și pe blogul magazinului. […]

  • Pe site lui F64 apare de cateva luni obiectivul Sigma 85mm,1,4 Art cu mențiunea "în curând"…Cât de curând şi dacă se fac reduceri la acest obiectiv?

    • Buna dimineata, Vio! Acest obiectiv este un produs lansat la Photokina 2016, de aceea inca nu a sosit in stoc. “In curand” inseamna data trecuta pe site, respectiv “Din 2016-11-15”. Adica aproximativ in 2 saptamani. Reducerile, in prima faza, vor fi doar cele aplicabile pentru pretul de client silver sau gold. Speram ca in viitorul apropiat sa avem si alte promotii.

  • Un Sigma 35 Art sau 20 Art oare ar putea ajunge în ofertă? La 35 Art nu rețin să fi fost vre-o promoție până acum.

  • Sper sa nu dezamagiti si sa aveti reduceri chiar bune!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.