OAR Timiş organizează premiul Octavian Radu Topai

Acesta este un proiect cultural organizat de OAR Timiș din taxa de timbru de arhitectură, în memoria colegului arhitect și fotograf Octavian Radu Topai, dispărut prematur dintre noi în anul 2014.
Ediția PORT 2016:
Se adresează tuturor persoanelor (fotografi profesioniști sau amatori) care au împlinit vârsta de 18 ani din țară și din diasporă.
Prin tema Dimensiuni (și Contexte) concursul provoacă participanții să redescopere şi să reinterpreteze valorile identitare declarate, dar şi potenţialul identitar uriaş al mediului construit autohton.
Participanții sunt invitați să reflecteze asupra prezentului, dar și asupra trecutului orașelor și așezărilor rurale și să identifice diferitele dimensiuni care compun mediul construit şi diferitele contexte în care acesta se situează.
Calendarul concursului este:
16 august 2016 – 19 septembrie 2016 – concurenții pot adresa întrebări referitoare la regulamentul concursului și își pot pregăti fotografiile pentru participarea la concurs;
20 septembrie 2016 – 30 septembrie 2016 – înscrierea online a fotografiilor;
01 octombrie 2016 – 07 octombrie 2016 – jurizarea online a fotografiilor;
08 octombrie 2016 – anunțarea primelor 10 fotografii ale fiecărei secțiuni, de la fiecare categorie de concurenți;
03 noiembrie 2016 – vernisarea expoziției de fotografie și anunțarea fotografiilor câștigătoare;
03 noiembrie 2016 – 17 noiembrie 2016 – perioada de desfășurare a expoziției de fotografie;
26 noiembrie 2016 – decernarea premiilor.
Mai multe detalii, precum și regulamentul concursului se găsesc pe website.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.