Sony lansează obiectivul macro Full-Frame F2.8 de 50mm

Un obiectiv fix ușor și compact de 50mm cu capabilitate macro 1:1

Sony lansează astăzi noul obiectiv macro FE 50mm F2.8 pentru camerele alpha cu montură E (modelul SEL50M28).
Recomandat pentru fotografiere zilnică, acest obiectiv macro versatil de 50mm are o deschidere a diafragmei de F2.8, care oferă o calitate excepțională a imaginii și un efect bokeh spectaculos, în timp ce capacitatea macro 1:1 le permite fotografilor să obțină fotografii clare în prim-plan.


În plus, gama largă de comenzi, printre care comutatorul pentru focalizare, limitatorul pentru intervalul de focalizare și butonul de menținere a focalizării asigură o experiență de macrofotografiere de calitate pentru o gamă largă de utilizatori.
Ideal pentru peisaje și portrete, precum și pentru fotografii macro, obiectivul oferă o distanță minimă de focalizare de 0.16m și cadre mai mari pentru captarea unui fundal mai extins, comparativ cu obiectivele macro cu distanță focală mai mare. Cântărind doar 236 de grame, obiectivul este foarte ușor și portabil, fiind în același timp rezistent la praf și umezeală pentru a fi utilizat în diferite condiții meteo.
Noul obiectiv macro FE F2.8 de 50mm este dotat cu un element din sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) pentru a compensa eficient aberațiile cromatice axiale la focalizare apropiată, permițându-i să creeze în mod constant imagini clare și de calitate superioară. Diafragma circulară produce efecte bokeh spectaculoase, iar elementele optice și mecanice limitează efectele flare și ghosting chiar și fără capac de protecție.
Modelul SEL50M28 va disponibil în Europa din luna octombrie, la prețul de aproximativ 600 de euro.
Despre Sony
Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony are o poziție de lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2015 vânzări consolidate de aproximativ 68 miliarde de dolari.
[products ids=125029748]

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Inca un 50?!? LOL
    Obiective apsc mai ies secolul asta, sau vor doar sa le ia fraierilor banii pe body-uri pe banda rulanta?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.