Dacă e septembrie, e Back to Photo School cu Sony, la F64!

Postat de: F64 F64

F64 găzduiește în perioada 13-22 septembrie Back to Photo School cu Sony, eveniment în cadrul căruia vă invităm la 4 prezentări gratuite, începând cu ora 19, după cum urmează:

  • 13 septembrie: Alin Popescu – Povești cu și despre obiective
  • 15 septembrie: Marcel Cristocea – Tips & tricks în fotografia de studio
  • 20 septembrie: Mirela Momanu – Fotografia de stradă: ipostaze urbane din Portugalia
  • 22 septembrie: Miluță Flueraș – Fotografia de concert

Atenție!

Înscrierile se fac pe bază de formular pentru fiecare prezentare în parte iar locurile sunt limitate. Află mai multe detalii AICI.

Nu te impacienta totuși dacă nu prinzi un loc în sală, vom transmite live prezentările pe canalul de Youtube F64, așa că rămâi cu ochii pe noi.

sony

13 septembrie: Alin Popescu – Povești cu și despre obiectivele Sony

Dacă anul trecut v-a povestit în cadrul Zilelor Sony despre fotografia de nuntă cu mirrorless, anul acesta vom trece în revistă, alături de el, acele calități impresionante care fac ca obiectivele Sony să exceleze, indiferent de tipul de fotografie abordat. Totul va fi însoțit de exemple pe măsură și posibilitatea de a pune orice fel de întrebare unui utilizator cu experiență, prin mâna căruia a trecut aproape toata gama de lentile Sony.

Pasionat de pictură încă de mic, Alin a descoperit în 2003 o altă formă de exprimare artistică: fotografia. A câștigat numeroase premii naționale și internaționale cu peisajele sale, dar cel mai mult a câștigat inimile familiilor și prietenilor celor pe care i-a fotografiat în momentele cele mai frumoase ale vieții lor. Nu îi place să vorbească prea mult despre el, ci lasă imaginile să-i spună povestea. Dacă totuși vrei să descoperi mai multe despre el, găsești aici suficiente informații.

15 septembrie: Marcel Cristocea – Fotografia de studio cu Sony