Cu Sigma 150-600mm f/5-6.3 la BRD Bucharest Open 2016

Postat de: Matei Moroldo Matei Moroldo

Acum doi ani se desfasura prima editie a BRD Bucharest Open, primul eveniment important pentru tenisul feminin din Romania. Turneul a fost mutat de la Budapesta, Simona Halep aparandu-si titlul cucerit cu un an inainte in capitala Ungariei, intr-o finala facila impotriva Robertei Vinci (6-1; 6-3).

Anul acesta, celei mai titrate sportive din tenisul romanesc, i-a fost la indemana nu doar victoria, Simona predand o adevarata lectie de tenis, imbunatatind statisticile considerabil cu un neverosimil 6-0; 6-0, impotriva proaspat intratei in primele 50 de jucatoare ale lumii SEVASTOVA, ANASTASIJA.

fotografia de sport
Anastasija Sevastova (LAT)

Atmosfera din finala a fost mai putin incendiara decat cea din anul 2014, care s-a desfasurat pe Arena principala, 4000 de spectatori vs 1000 – 1500, insa anuntul facut la finele turneului de catre Presedintele Federatiei Romane de Tenis in privinta construirii din temelii a Arenei Principale, ne bucura nespus. In cadrul turneului de anul acesta patru romance au fost direct calificate pe tabloul principal, wild-card pentru junioarele Elena Gabriela Ruse (18 ani), Ioana Minca (17 ani) si Georgia Andreea Craciun (16 ani)